Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Iszonyatos módon undorodom...

Iszonyatos módon undorodom ételektől. Nagyon kevés dolgot tudok megenni és általában ezek nem főtt ételek. De a zöldségek, gyümölcsök, piritos, joghurt megy. Kinek volt ilyen és meddig fog tartani?

Figyelt kérdés

2014. febr. 10. 10:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sokáig csak kenyeret tudtam enni, semmi mást, aztán kb. a 4. hónap után elmúlt. Szedj terhesvitamint :)
2014. febr. 10. 17:12
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én most vagyok 13 hetes, pár napja kezd helyrerázódni nálam.

Heteken keresztül undorodtam szinte mindentől, borzasztó volt, nem irigyellek :( Joghurt nekem is ment, és sokszor megkívántam az almát, amit egyébként nem is szeretek. Általában reggelente voltam egy kicsit éhes, akkor ettem egy-egy téliszalámis vagy parizeres zsemlét, és utána rá sem tudtam nézni semmilyen ételre egész nap, esetleg egy kis gyümölcsöt tudtam még enni. Nagymamám húslevest főzött, nagyon megkívántam, de pár kanállal tudtam csak megenni belőle, jött is ki.

Kb egy hete érzem, hogy kezd rendbe jönni a gyomrom, azóta kis mennyiségben szinte bármi jöhet, amit egyébként előtte is szívesen ettem. Egyetlen kivétel a csemegeuborka, amit egyébként imádok, de most is ha rágondolok, már attól is rosszul vagyok.

2014. febr. 10. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!