Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Iszonyatos módon undorodom...

Iszonyatos módon undorodom ételektől. Nagyon kevés dolgot tudok megenni és általában ezek nem főtt ételek. De a zöldségek, gyümölcsök, piritos, joghurt megy. Kinek volt ilyen és meddig fog tartani?

Figyelt kérdés

2014. febr. 10. 10:41
1 2
 1/12 ivilicious ***** válasza:
100%

6hetes vagyok, semmit nem tudok enni, minden kijön, a legtöbb étel gondolatától öklendezek, legjobban a hústól.

Néha megkívánok egy valamit, abból is keveset tudok enni, sokszor kijön akkor is :(

Csapolt joghurtot szoktam venni gyümölcs darabokkal a nyugatinál, az nagyon helyretesz általában, és tegnap olvastam a hideg colát babapiskótával, kipróbáltam,és használt..persze cola zeroval ,bár már így is fogytam 3 kilót.

B6-ot marék számra szedem eredménytelenül...néha a citromos víz is beválik mogyoróval.

2014. febr. 10. 11:02
 2/12 ivilicious ***** válasza:
100%
ja,és elvileg 13-14ik hétig tart, bár olyat is hallottam,hogy valakinek végig :S nem bírom már !!!
2014. febr. 10. 11:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kb a 20. hétig tartott ez. 14 hétig émelyegtem is rendesen, borzasztó volt, addig szinte csak őszibarackon éltem, fogytam is egy csomót. Aztán amikor elmúlt az émelygés, lassacskán már másra is rá tudtam nézni, de ezek sem egészséges kaják voltak, Pl rántott hús, sült krumplival...nah, ezt akár minden nap megettem volna, volt is lelkiismim miatta, szedtem is az elevitet...

Aztán kb 20 hetes kortól nem voltak már ilyen gondok nagyon, bár akkor meg már a baba fészelte bele magát a gyomromba, úgyhogy onnantól azért nem tudtam sokat enni :)

De így szerencsére +3 kg-mal zártam csak, amiből csak 4 kg volt a lányom maga :)

2014. febr. 10. 11:04
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is pont ezek azok az ételek amiket megeszek, még 25 hetesen is... Más nem igazán. pl. hús semmiképp. Reggel szenvedek még mindig a gyomrommal. Elvileg kislányunk lesz :)
2014. febr. 10. 11:08
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy voltam, 13. hétre enyhült. A rántott husi volt az első komoly kaja, amit meg tudtam enni. 14. héten már mindenfélét ettem, a zsíros kajákat nem bírja az én pici fiam.
2014. febr. 10. 11:12
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, húsra én sem nagyon tudok gondolni. Meg semmi olyanra mint amit pl múlthéten ettem. :) Téliszalámit lehet enni, mert az az egyetlen húsféleség amit ennék.
2014. febr. 10. 11:21
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok. A téliszalámit sokszor kívánom. De most csináltam egy jó kis fokhagymás pirítóst :)
2014. febr. 10. 11:25
 8/12 ivilicious ***** válasza:
100%

Én egyedül a halat kívánom meg néha:) tegnap reggeltől a banánturmix-sültkrumpli kombóért csorogtam, aztán jött hozzá egy kis halrudacska,bár rögtön kijött,de jól esett :D

tegnap előtt pedig palacsintába tekertem füstölt párizsit :D

2014. febr. 10. 11:28
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ki a hideg tejet hányingerre. Nekem nagyon bevált, szinte kaja helyett is azt "ettem".

De szerencsére csak az édestől undorodtam kimondottan. És a paprikát kívántam. :) Vicces volt.

2014. febr. 10. 13:11
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én csak piritóson éltem 12. hétig.aztán jött egy kis barack,vagy banán,mindig más,de főtt kaját ,húst a 17. héten kezdtem újra enni. Ha nem megy ne erőltesd,terhesvitamint szedj,majd vissza jön az étvágyad!
2014. febr. 10. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!