Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességed alatt mikor...

Terhességed alatt mikor rohant leginkább az idő, illetve mikor lassult le látszólag?

Figyelt kérdés

Nekem az első hetek teltek nagyon lassan (4-7-ig). Most vagyok a 18. hétben, és az idő már hónapok óta szélsebesen rohan. Kezdek pánikba is esni, hogy mindjárt szülök. :)

Tudom, nagyon szubjektív a kérdés.

2014. febr. 8. 16:16
 1/10 anonim ***** válasza:
A legelejét én is hosszabbnak éreztem, utána gyorsan ment az idő, a terminus utáni napok voltak iszonyú hosszúak, 41+2-re született a lányom.
2014. febr. 8. 16:18
 2/10 anonim ***** válasza:
a 25-32 hét között. kb ekkor esett le, h "hamarosan meg is kell szülnöm" a kisbabánkat. addig nem tartottam tőle, mert olyan távoli volt, utána meg már annyira közeli, h nem volt érdemes tovább "félni" :)))
2014. febr. 8. 16:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Nàlam,az 5,6,7,hônap ment gyorsan.Az utolsó az nagyon lassan ment.Akkor màr nehèz minden,ès a vàrakozàs miatt ment lassan.Mondjuk èn vègig kihordtam a babàt.
2014. febr. 8. 16:25
 4/10 anonim ***** válasza:
A túlhordás volt a leglassabb. 8 nap, de többnek tűnt.
2014. febr. 8. 16:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem az eleje nagyon lassúnak tűnt, aztán úgy a 26. héttől gyorsult fel. 30.nál meg már szélsebesnek tűnt az idő múlása :)
2014. febr. 8. 16:27
 6/10 anonim ***** válasza:

A fiammal a 30.hétig aktív voltam, elrohantak a napok, fel sem tűnt, hogy babát várok, leszámítva, hogy nem látom már a lábujjaim. Aztán a 30-36hetet ágyban kellett töltenem, na az halál volt, alig vánszorgott az idő, aztán a 36-38elrepült, és lett egy csemetém.

A lányommal a 36.hétig zavartalan "gyors"(egy egy éves melltett örülnél, ha alvásidőben megállna az idő:)) terhességem volt, aztán jött a vánszorog az idő érzés, mire elment egy nap, azt hittem hetek is elmúltak. Szóval én a végére éreztem azt, hogy megállt az idő, a többi elrohant

2014. febr. 8. 16:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem az ultrahang közötti idők telnek nagyon lassan :( Voltam 6 hetesen aztán csak 12 hetesre hívott be a doki most voltam 12 hetesen és majd csak 20 hetesen kell újra mennem.Kicsit zavar hogy nem tudom hogy fejlődik-e baba.a tüneteim sem voltak már az elejétől kezdve csak a mellfájdalom ami mára már csak estére korlátozódott.Nagy türelmetlen típus vagyok mehetnének gyorsabban is a hetek.A szüléstől is félek így hamarabb szeretnék már azon is túl lenni.:) Így párom javaslatára minden kötelező ultrahang között megyünk 4 d-re is hátha így nyugodtabbak leszünk!!13+5 hkm :)
2014. febr. 8. 17:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is a 4-7 hétig telt nagyon lassan, addig tartottak a rosszullétek, azt hittem, végig ilyen lesz a terhesség. Utána helyreállt a rend, nagyjából ugyanolyan intenzitással érzékeltem az idő múlását, mint előtte. Talán a 7-8 hónap volt nagyon gyors, de azért mert beleestek az ünnepek, illetve egy komplett költözés. Most a 38. hétben vagyok, és most már csigalassúsággal telik minden nap... Boldog babavárást! :)
2014. febr. 8. 17:49
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Úgy tűnik, a többségnek a végén lassultak be a hetek/napok, remélem nálam is így lesz, úgy érzem, szükségem lesz majd rá. Én (még) nem a szüléstől félek, hanem az utána következő időszaktól, teljesen más lesz az életünk, amit persze nagyon várok is, sőt már évek óta erről álmodom, most viszont kicsit megijedtem. Lehet az is közbejátszik, hogy tegnap itt aludt nálunk egy 2,5 éves, és kemény volt az éjszaka, kifordította a jól bevált kis napirendünket. :)

Könnyű szülést kívánok a kismamáknak! :)

2014. febr. 8. 19:16
 10/10 anonim ***** válasza:
66%

Nekem egyszer azt mondta valaki, mikor terhes voltam, hogy most aludjak, mert utána úgysem fogok :)

Hát az első időszak nagyon kemény, akárki akármit mond, 3 óránként etetsz, de ebbe már benne van maga az evés is, aztán büfi, ha sírdogál sétálgatsz vele, aztán lehet marad 1 órád, hogy pl aludj, egyél stb. De aztán egyre könnyebb, jobb, meg büszke vagy a gyerekre, gyönyörű,okos stb, tényleg ilyennek látod majd :) és ez olyan jó. Mindig mikor valami új dolgot csinál, hihetetlennek tartom milyen okos :) pl már jelzi ha kaklit :) szóval nagy dolgok lesznek az életedben!!! Nem kell ettől félni, azért mert a 2,5 évest megkaptátok, de a tiéd folyamatában lesz ott, szépen hozzászoksz majd mit csinál.

Boldog babavárást, könnyű szülést

2014. febr. 8. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!