Terhességed alatt mikor rohant leginkább az idő, illetve mikor lassult le látszólag?
Nekem az első hetek teltek nagyon lassan (4-7-ig). Most vagyok a 18. hétben, és az idő már hónapok óta szélsebesen rohan. Kezdek pánikba is esni, hogy mindjárt szülök. :)
Tudom, nagyon szubjektív a kérdés.
A fiammal a 30.hétig aktív voltam, elrohantak a napok, fel sem tűnt, hogy babát várok, leszámítva, hogy nem látom már a lábujjaim. Aztán a 30-36hetet ágyban kellett töltenem, na az halál volt, alig vánszorgott az idő, aztán a 36-38elrepült, és lett egy csemetém.
A lányommal a 36.hétig zavartalan "gyors"(egy egy éves melltett örülnél, ha alvásidőben megállna az idő:)) terhességem volt, aztán jött a vánszorog az idő érzés, mire elment egy nap, azt hittem hetek is elmúltak. Szóval én a végére éreztem azt, hogy megállt az idő, a többi elrohant
Köszönöm a válaszokat! Úgy tűnik, a többségnek a végén lassultak be a hetek/napok, remélem nálam is így lesz, úgy érzem, szükségem lesz majd rá. Én (még) nem a szüléstől félek, hanem az utána következő időszaktól, teljesen más lesz az életünk, amit persze nagyon várok is, sőt már évek óta erről álmodom, most viszont kicsit megijedtem. Lehet az is közbejátszik, hogy tegnap itt aludt nálunk egy 2,5 éves, és kemény volt az éjszaka, kifordította a jól bevált kis napirendünket. :)
Könnyű szülést kívánok a kismamáknak! :)
Nekem egyszer azt mondta valaki, mikor terhes voltam, hogy most aludjak, mert utána úgysem fogok :)
Hát az első időszak nagyon kemény, akárki akármit mond, 3 óránként etetsz, de ebbe már benne van maga az evés is, aztán büfi, ha sírdogál sétálgatsz vele, aztán lehet marad 1 órád, hogy pl aludj, egyél stb. De aztán egyre könnyebb, jobb, meg büszke vagy a gyerekre, gyönyörű,okos stb, tényleg ilyennek látod majd :) és ez olyan jó. Mindig mikor valami új dolgot csinál, hihetetlennek tartom milyen okos :) pl már jelzi ha kaklit :) szóval nagy dolgok lesznek az életedben!!! Nem kell ettől félni, azért mert a 2,5 évest megkaptátok, de a tiéd folyamatában lesz ott, szépen hozzászoksz majd mit csinál.
Boldog babavárást, könnyű szülést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!