Milyen volt a terhességed vetélés után? Mire kellett vigyáznod? Automatikusan veszélyeztettnek nyilvánítottak? Kaptál valamilyen gyógyszert? Sűrűbben voltak vizsgálatok? Minden érdekel!
Egy vetélés és egy méhen kívüli után veszélyeztetett voltam, ami annyit jelentett, hogy be volt írva a kiskönyvembe, hogy veszélyeztetett terhesség. Nem volt semmi plusz vizsgálat, a 30. hétig dolgoztam. A 12. hétig Utrogestant szedtem.
A második kihordott terhességem előtt is volt még egy vetélésem, akkor viszont nem voltam veszélyeztetett, de Utrogestant és Astrixot, egy enyhe véralvadásgátlót szedtem, mert volt több kémiai terhességem is a vetéléseken kívül. Szintén a 30. hétig dolgoztam.
Egy spontán és egy missed ab műtétem volt 10 hetesen. Most a harmadik terhességnél veszélyeztetett vagyok, a 12. hétig szigorú fekvés, sajnos a 8. héten véreztem így 5 napig kórházba voltam. Pozi teszttől szedem a Duphastont, emelt adagban 3x2öt, de erről már lassan leállítanak, szednem kell nekem is astrixot, immunologián írták fel, illetve a vérzés óta 3x1 magnézium és csak wcre és fürödni kelhettem fel a 12. hétig. Sokkal többször nézték UHn a picit, illetve a doki sokkal jobban figyel ránk!
12hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!