Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik a vetélés jelei?

Mik a vetélés jelei?

Figyelt kérdés
2013. febr. 21. 10:52
 1/5 anonim ***** válasza:
erős alhasi görcsök, hüvelyi vérzés
2013. febr. 21. 10:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Erős görcsölés, vérzés. Több hónapos terhességnél viszont akár tünet nélkül is elmehet.
2013. febr. 21. 10:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Vérzés és görcsök. Nálam nem volt erős vérzés, kevesebb volt, mint egy menstruáció (azt mondták az orvosok, hogy ez normális) és görcsök csak a vérzés kezdete után órákkal jelentkeztek. A vérrel együtt darabos véres szövetek vagy mik is távoznak.
2013. febr. 21. 10:58
 4/5 anonim ***** válasza:
31%
nem értem ezeket a kérdéseket. az orvos nekem első alkalommal elmondta, mi probléma, mivel menjek hozzá egyből. minek ezen rágódni, ha nem is "aktuális"? annyi ilyen kérdés van:( inkább élvezzétek a babavárást!!
2013. febr. 21. 11:04
 5/5 anonim ***** válasza:
nállam sajna semmi jele nem volt semmi :(( egyszer csak azt éreztem,hogy nem érzem magam terhesnek és sajnos meghalt a babám,félbemaradt vetélés.
2013. márc. 22. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!