Anyukadnak mikor mondtad el a terhességed?
Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 12:51
2/11 anonim válasza:
Én azonnal el fogom mivel eleve egy házban lakunk a szüleimmel. De szerintem anyósoméknak is el fogom mondani ha végre megtörténik a csoda. Másnak nem tervezem elmondani rögtön, persze pár fórumos sorstárs kivétel de az más kérédés. de a szűk családnak biztosan rögtön.
Egyébként az is fontos milyen a viszonyotok. Nekünk baráti, é a szenvedős részében is ők is ugyanúgy benne vannak, részesei, igy természetesen az örömnek is részesei lesznek rögtön.
3/11 anonim válasza:
Pozitív teszt után rohantam le hozzá. Panelban lakunk, egy emelettel lakik lejjebb mint mi. :)
5/11 anonim válasza:
Ahogy pozitív lett a teszt,ő volt az első akit felhívtam! :)
6/11 A kérdező kommentje:
Joba vagyunk csak nem tud titkot tartani és azonnal tudná az egész rokonság. 12 hetesen gondoltam remélem nem fog neki rosszul esni..a másik meg az h en us egyből szeretném tudni ha a lányom babát vár. Ezért nem tudom eldönteni.
2013. jún. 16. 13:31
7/11 anonim válasza:
Ha megéred sem tud titkot tartani?? Ilyen nincs vagy elég érdekes lehet ha ilyen és elég szomorú.
8/11 anonim válasza:
Mond el neki inkább a okonság hivogassonk, mint hogy anyukád haragudjon.
9/11 A kérdező kommentje:
Kedden megyék orvoshoz ha minden ok akkor elmondom :)
2013. jún. 16. 16:01
10/11 anonim válasza:
Anyukamnak soha sem mondtam el (ugyanis teherbeesesem elott egy hopnappal elhunyt). Anyosomnak viszont pozitiv teszt utan rokton (ugyanis most itt el velunk egy idore) de konyorogni kellett neki, hogy varjon amig a ferjemnek elmondom es csak utanna kotyogja ki mindenkinek. Sokeres muvelet volt :) es holnap leszek 17 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!