Miben különbözik/különbözött a terhességed más-más nemű babák esetén?
Most várom a második babámat és minden teljesen más, mint az elsőnél volt. Mikor a lányommal voltam terhes már 2 hónaposan kinéztem 4-5 hónaposnak, nem volt hányingerem, állandóan tejet ittam és édességet ettem, főleg fagyit.
Most vagyok 4 hónapos terhes, a baba nemét még nem tudjuk, de teljesen másképpen alakúlt eddig. Dekára pontosan ugyan annyi vagyok most, mint 3 hónapja. Csak a pocim gömbölyödik. 10 hétig hányingerem volt, egyáltalán nem kivánom az édeset, inkább a friss gyümölcsöt és zöldséget. Persze még mindez változhat.
Érdekelnének a tapasztalatok.
Köszönöm.
Csak annyit tudok mondani, amit másokkal összevetve tapasztaltam. Én a gyümölcsöt kívántam a terhességem elején, a barátnosném a csokit. Ő hányt, én nem. Neki teljesen kerekded pocija volt, nekem inkább fiúsnak mondják. Neki kislánya született, augusztusban nekem is kislányom lesz. Családon belül ugyan csak fiúk születtek eddig, de a közelebbi rokon a két kisfiú várását két külön módon élte meg. Egyiknél hányósabb volt, másiknál émelygett. Egyiknél édességet, másiknál sósat kívánt. Mondta, hogy mégis meg volt győződve, hogy fia lesz, és úgy is történt. :)
25 hkm (ha jön a kistesó, nyilatkozom tapasztalatból is :))
Köszönöm!
Belémbeszélik a fiút, annyira mindenki fiút mond.
Az első terhesságemnél végig tudtam, hogy kislány. Most nem érzek semmit...
Végül is mindegy, csak egészséges legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!