Kismamák! Tudom hogy uncsi már, de akkor most oltattok vagy nem? 22km
Én egyenlőre a "nem oltatok" mellet vagyok,viszont ezt a kérdést is azért írtam ki mert nem tudom mi lenne a jobb.
De abban biztos vagyok hogy minden kismamának nehéz a döntés ebben a dologban.
Szerintem itt arról van szó hogy a két rossz közül kell választani...nincs jó döntés!!!
Szia! Én is a 22 hétben vagyok és nekem is kisfiam lesz:D
Én oltattam, kilenc napja. Még itthon vagyok táppénzen mert amíg nem telik le a 14 nap amíg kialakul a védettség addig itthon vagyok. Sajnos tömegközlejedéssel járok dolgozni és a munkahelyemen is sok ember megfordul...
szóval semmi bajom nem lett az oltástól. eleinte méregettem a hőmérsékletem félóránként-elég parázós típus vagyok- és 37.1- nél sosem ment feljebb. Fel is dobtam ide egy kérdést ezzel kapcsolatban a többi kismaminak de mindenki megnyugtatott így már nem parázok annyira. Bár a tömeget igyekszem azért elkerülni, április még messze van.
Jó baba várást! 22 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!