8-9 hetes kismamák, akik oltattatok h1n1 ellen, mikor oltattok újra?
November végén oltattam magam, azt hittem véd legalább 1 évig.Tegnap mondták,hogy újra kell oltatni.De mikor?
ne szidjatok le, lehet csak én aggódóm agyon ezt??
Ti,hogy vagytok a témával?
én azon a véleményen vagyok, hogy teljesen felesleges mégegyszer oltatnod. nov. óta alig telt el pár hónap. nem kell ennyire parázni. ennyi erővel minden héten beoltathatod magad.
ráadásul terhesen én nem oltatnám magam. de mondom, ez az én véleményem.
Èn is amondó vagyok hogy ne oltasd be magadat. Már nagyon kevés a megbetegedés.
Németországban élek, és itt minden orvos ellenzi, föleg a kismamáknak, a nögyógyász is azt mondta hogy szabad a döntés de ha lehet ne.
Senkinek semmi féle infoja nincs hogy az oltásra milyen hatással van a magzatra, akár most vagy akár késöbb, akár felnöttként is. Nekem a sógorom orvos és ö azt mondta semmi képpen ne oltassam be magam, semmivel nem rosszabb mint egy normál influenza.
Viszont ha nagyon oltatni akarod magadat akkor szerintem a 12-ik hét elött ne, amíg az összes szerv ki nem fejlödik antibiotikumot sem szabad szedni (csak ha nagyon fontos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!