Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama aki még...

Van itt olyan kismama aki még nem adatta be a h1n1 oltást? Nagyon félek, első baba 7. honapban vagyunk nehogy baja legyen tőle?

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 09:42
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy olyan oldal, ahol leírják pontosan, hogy milyen óvintézkedéseket tehetsz és mit szedhetsz, ha elkapod...

[link]

Már több helyre is kiírtam, nekem 2 orvos is ezt az oldalt ajánlotta, amikor még nem oltattam, de az oltottaknak sem árt, ha egyszer átfutnak rajta.

Teljesen normális, hogy félsz, szerintem mindenki. Szerezz be maszkot, kézfertőtlenítőt, ne puszilkodj és vigyázz magadra és ne parázz, mert az árt a babának, ha túl sokat idegeskedsz! Ez mindenkire érvényes!

2009. dec. 7. 16:25
 32/37 anonim ***** válasza:

33 hetes kismama vagyok. Még én sem adattam be az oltást, és őszintén szólva nem is tudom, hogy mit csináljak, a két rossz közül melyiket válasszam. A hét végén minden időt kihasználat, hogy alaposan kiokosodjak a témában, de sajnos nem lettem okosabb. Orvosok szinte kivétel nélkül az oltás mellett foglalnak állást, de ez természetes, hiszen ez a protokoll. Saját véleményt úgysem tudsz belőlük "kihúzni", hiszen még a végén bajuk származik belőle.

Igyekszem még egy kis időt várni, s remélem nem lesz gond.

2009. dec. 7. 16:30
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Én csak 8 és fél hetes kismama vagyok, nagy dilemában vagyok én is, hiszen a 12 hétig elég kétséges minden.

Én nem akarom beoltatni magam, mivel állítólag Amerikában több vetélés is történt az oltás beadása után, nem tudom hogy ez mennyire igaz, de én nem akarok kockáztatni, másrészt minden orvos vallja, hogy a 20. hétig semmiképp ne oltassunk, addigra meg már majd tavasz lesz és remélem lecseng ez az egész hűhó. Szedek vitamint, sok gyümölcsöt - zöldséget eszem. Sűrűn mosok kezet, tömegközledési eszközökön nem kézzel fogom meg a fogódzkodókat, hanem nekidőlök a kabátommal. És igyekszem egyből mosni a ruháimat amikbe vagyok sztk-ban buszon,stb.

2009. dec. 7. 18:28
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok, magyarok! mi itt Szlovákiában még csak újságokban olvasunk arról, hogy december végén majd jön az oltóanyag, januárban kezdik az oltásokat, és nem a kismamák, akiknek legelőször merik ajánlani. egyelőre nincs nőgyógyász, aki ajánlja, és vígan járunk át az országotokba vásárolni,pár km választ csak el minket, és itt bizony még 1hónapig senki nincs oltva. túl nagy a mizéria nálatok, bár már itt is halt bele kismama, de az a végső stádiumban jött rá, hogy hoppá, el kellene menni orvoshoz. a babáját még meg tudták menteni. szóval...minket még nem oltanak.
2009. dec. 7. 19:15
 35/37 anonim ***** válasza:
46%

Szia kedves Felvidéki magyar! Én személy szerint köszönöm, hogy mindezt leírtad, mindenhonnan ugyanezt hallom. Túl nagy itt nálunk a mizéria, de érdekes csak azóta, mióta rájöttek a honatyák, hogy senki nem akar oltatni. Márpedig a lakosságnak ki kell fizetnie az oltóanyag árát, különben rajtuk marad! Egy kis pánik és már sima ügy! Így manipulál a média. Az oltás mellettiek szavai egy az egyben a média szájbarágott mondatai!

40 h km voltam megint

2009. dec. 9. 15:37
 36/37 anonim ***** válasza:
56%

na szép! egymást riogatni!

Én csak azt kérdezem: a babátokat megengeditek beoltani a kötelező védőoltásokkal? és arról hallottatok hogy autizmus is lehet a vége? na ezt is állították és cáfolták is már..

az oltástól féltek vagy az összetevőitől?

Felhívtam az ANTSZ-t..

van benne egy kis alumínium - egy kis szerves higany ezeket vizsgálták-kiürülnek.. van benne egy kis antibiotikum -nem ismeretlen a számunkra

az egész vírusfehérje pedig 6000 Daltonnál nagyobb molekulasúlyú, tehát a placentán nem megy át.

aztán ha elkapod a betegséget mert nem oltatsz.. ki az Isten kérdezi meg akarod-e a gyógyszereket? merthát azokat sem tesztelték még magzatokon! az infúziós oldatokat szerintetek mivel tartósítják? és kit izgat az intenzíven hogy a magzat szellemi állapota milyen lesz? téged mentenek meg és nem a gyerek értelmi képességeit..

Én nem voltam oltáspárti.. de átgondoltam... 2 napja kaptam meg az oltást.. már vetélnem kellene sokak szerint..

na és ha nem akkor valószínűleg rám nem is hatott, mi?

vagy ha igen akkor én kivétel vagyok?

nem az első kismamaként kaptam meg az oltást.. hallottatok már vetélésről, koraszülésről oltás után? mert ha a politika fújja fel az egészet akkor nyilván ezt is kihasználnák és terjedne a hír ha már lett volna ilyen!

csak az lehet bizonyos abban hogy az oltástól lett beteg a gyereke aki terhessége alatt steril szobában élt, biokajákat evett és tökéletes génkészlettel rendelkezik.

most majd ráfogják az oltásra a sok bajt.. persze ha oltás nélkül előbb a betegségtől meghal a magzat és az anya is akkor nem lehet majd ráfogni semmire...

2009. dec. 9. 15:51
 37/37 anonim ***** válasza:
A nyíregyházi kismama férje azt nyilatkozta a tv-ben, hogy saját felelősségükre nem oltatták magukat, amit már nagyon megbánt, és ha egy mód lehetne rá biztos beoltatnák magukat...
2009. dec. 16. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!