Van itt olyan kismama aki még nem adatta be a h1n1 oltást? Nagyon félek, első baba 7. honapban vagyunk nehogy baja legyen tőle?
Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 09:42
1/37 anonim válasza:
Én is a hetedik hónapban vagyok és nem oltattam be magam, nem is fogom. Eddig sem kaptam hagományos oltást sem és szerencsére nem voltam beteg.
2/37 anonim válasza:
Én a 35. hétben vagyok. Nem adattam be az oltást, nem is fogom. Ha véletlenül lázasak lennénk,(van egy 20 hónapos lányom is) azonnal doki. Nem kell parázni, van ellene gyógyszer, csak időben kell elkezdeni szedni, persze kerülni kell a tömeget, gyakran, alaposan kezet mosni, fertőtleníteni és kész. Ez nem fog egyhamar elmúlni, jövőre is lesz, vagy lesz másik, vagy mutálódik, szóval sokkal ovatosabbnak és körültekintőbbnek kell lennünk.
3/37 A kérdező kommentje:
Eddig én sem kaptam semmit!Minden évben átmentem egy kicsi náthán,se láz se más csak orrot fujtam!Csak arra gondolok ha tényleg január -február környékén fog tetőzni az egész ,akkor nehogy a baba kapjon elvalamit ha megszületik?
2009. dec. 7. 09:56
4/37 A kérdező kommentje:
milyen gyógyszer van ellene és hol mikor tudom beszerezni és mikor kell elkezdeni?
2009. dec. 7. 09:57
5/37 anonim válasza:
Pontosan. Ezért oltattam én is.Nem magam miatt,hanem azért, hogy a picuri is védve legyen.Mit csinálhat ez a betegség egy csecsemővel?Belegondoltam, és jobbnak láttam oltatni.Amúgy ha elkapod, és tömik beléd a gyógyszereket, hát...Ilyenkor a kismamát nézik, nem pedig a magzatot!
6/37 anonim válasza:
Valami Tamiflu-t olvastam, amit egyetlen egy kórházba került kismamának sem írt ki az orvosa, hiába mentek hozzá.Sztem baromi veszélyes lehet, azért nem.
7/37 A kérdező kommentje:
akkor mit tegyek?
2009. dec. 7. 10:05
8/37 A kérdező kommentje:
ezt a kérdést ne ugy értsétek hogy helyettem döntsetek,csak tényleg nagy felelősség!szeretném szerintem mint mindenki biztonságba tudni a babámat!
2009. dec. 7. 10:07
9/37 anonim válasza:
26 hetes vagyok, en sem oltatok, mert felek hogy azzal nagyobb bajt okozok. inkabb igyekszem elkerulni a beteg embereket, kezmosas, szajmaszk, vitaminok stb...
boldog babavarast!
10/37 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!