Mennyi folsav a megfelelő? 4-5 hetes terhes vagyok, napi 3mg sok vagy kevés?
Figyelt kérdés
2014. febr. 5. 07:24
11/16 A kérdező kommentje:
Húú, elolvastam. Hát most nagyon beijedtem :(
Kb. 1,5 hete szedem. csak nem lett/lett belőbe baj :o(
2014. febr. 5. 10:50
12/16 A kérdező kommentje:
lett/lesz
bocsi
2014. febr. 5. 10:52
13/16 anonim válasza:
nyugi ennyitől azért nem lesz baja.
14/16 anonim válasza:
annyira fiatal a terhességed még hogy nem befolyásolja nyugi és ez a nagyon túladagolt E vitaminra vonatkozik, másfél hét után még nincs ilyen nyugi, csak azért irtam hogy tudd hogy felesleges szedned és akár gondot is okozhat késöbb, még angyon fiatal tehresség tehát nem okozott még semmit.
15/16 anonim válasza:
Nekem 2 év után -elejétől terhesvitamin + napi 2 e-vitamin- abban a hónapban sikerült, amikor nem szedtem az e-vitamint. Szóval az amúgy is vastag (18-20 mm) nyálkahártyámat tovább erősítettem feleslegesen, sőt, károsan. Szerencsére pont dokit váltottam, így ő megnézte a nemvárt előtt, és a következő hónapban már nem szedtem. Most vagyok 21 hetes kismami.
Tényleg csak akkor érdemes szedni, ha az eredményeid kifejezetten indokolják.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azért megnyugtattál! :)
Nagyon boldog babavárást kívánok Neked is! :)
2014. febr. 5. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!