Én 16hetes terhes vagyok kb 3hete nem szedek semilyen vitamint (elötte szedtem a femibiont) káros ez így a babára a folsav hiány? Mostanába egyre többször fáj a fejem. Megfelelöen növekszik a baba?
A babának semmi baja nem lesz, én nem birtam semmilyen vitamint szedni, mert állandóan hánytam tőle, mindegy melyik volt. Egyedül vasat szedem, mert azt kell, de azt is pezsgőital formájában.
A baba pedig megfelelően növekszik, sőt állitólag nagy baba lesz.
37 hkm
Én egyáltalán nem szedek vitamint, sőt az első terhességemnél sem szedtem, és lám, teljesen egészséges gyermekem született, és a mostani terhességemmel sincs semmi problémám, egészségesek vagyunk mindketten.
Egyetlen egyre figyelek oda, hogy nagyon változatosan étkezzek, és igyak!
Nekem a dokim sosem szólt azért hogy nem szedek vitamint, de ha rossz lenne a vérképem, és az értékeim, biztos hogy szólna.
Szóval szerintem ne parázz, hogy nem szedtél, ha nyugodtabb leszel tőle, akkor viszont szedj valamit.
Második babámat várom, 20 hetes vagyok. A16. hétig szedtem folsavat, onnantól magnéziumot, most meg elkezdtem inni a hipp natalt, mert iszonyat fáradékony lettem.
Pedig a vérképem jó, nem is értem...
Nem szedtem terhesvitamint. Az én dokim csak akkor ajánlja, ha nem normális az étkezésed. Én rengeteg gyümölcsöt, zöldséget eszem, nagyon sok 100%-os gyümölcs-zöldséglevet iszom. Folsavat szedtem, de most már azt sem kell.
A fejfájás meg a frontoktól van!
15hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!