Akinek volt káros szenvedélye, hogyan mondott le róla a baba miatt?
Első terhességem elött dohányoztam, de olyan könnyen lemondtam róla, hogy számomra is hihetetlen volt.
Most viszont nem tudok lemondani a kávéról.
Még nem vagyok kismama, de szeretnénk kistesót a lányunknak.
Ezt ahoz a feltételhez kötöttem, hogy le kell mondanom a kávéról.
Nagyon rossz alvó a lanyunk és nem tudom reggelente megállni, hogy ne igyak legalabb 2-3 főzött kávét.
Zombi vagyok ha nem tuningolom magam.Van valakinek egy jó tippe erre?
Helló!
Én nem mondtam le a kávéról.Ez a második terhességem,és mindkettőnél minden nap megittam/iszom 2 adag erős,otthoni,főzött kávét.
30 hetes kismami
Én is cigiztem terhesség előtt. Napi 1 doboz volt a minimum, de volt, hogy 2-t is elszívtam. Amint megtudtam, hogy jön a csöpp, elhatároztam, hogy leteszem, az ő érdekében. Ezt megvitattam a dokimmal is, ő azt mondta, hogy valóban fontos,hogy hagyjam abba, viszont valószínűleg nem fog menni egyik napról a másikra, s azt mondta a doki, hogy inkább szívjak el naponta 1-2 szál cigit, mert ezzel kevesebbet ártok a csöppnek, mintha az elvonás miatt feszengenék, ideges lennék. Első vizsgálatot követő 3 hétben napi 1 cigit szívtam el 2-3 részletben, majd teljesen letettem. Bevallom, néha hiányzik, sőt, néha beleszívok a férjemébe 1-2 slukkot.
Bocsi a kis kitérőért,ezzel arra szerettem volna célozni, hogy szerintem fokozatosan vond meg magadtól. Mondjuk te is ihatnál 1 kévét 2-3 részletben, így könnyebb lesz letenni. Sok sikert!
Szia.
1 babám van még. Mikor megtudtam hogy jönni fog,még elszívtam 1 szál cigit,és azóta nem gyújtottam rá. Nagyon könnyen ment,12év dohányzás után.
A kávéról viszont nem mondtam le,még terhes voltam napi 1kávé reggel,napközben nem ittam. Enélkül nem is tudtam volna magamhoz térni! Szerintem ha reggel megiszol 1-2nem túl erős kávét nem lesz gond. Nekem sem volt.
1éves kislány anyukája.
köszönöm szépen!
Igazából ez már a redukalt mennyiség :(
Nem tudok ez alá menni, pedig 5 hónapja próbálom....
nagyon alacsony a vérnyomásom és a vasam is.
Szedek vitamin készítményt és plusz vasat is, de még így sincs a vasam a normális közelében.
A terhesseg elején még fáradtabb leszek és nem tudom, hogy fogom ellátni a lányomat.Így 2-3 kávéval elviselhetőek a napok.
Bar csak újra a dohanyzásról kellene lemondanom.Az olyan jól ment.Kitaláltam, hogy nincs cigaretta és ennyi volt.Nem gyújtottam rá utánna.
köszönöm neked is
minden akaratomat össze kell szednem ehez a feladathoz :)
a lanyunk egy igazi kis örökmozgó csibész....minden enegria kell melé
köszönöm
ment a zöld kezecske mindenkinek
Nem raktam le a kávét,miért kellene?????????Még mindig természetesebb mint egy pohár kóla!Csak magas vérnyomásban szenvedőknek nem szabad.
Cigit előtte tettem le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!