Még nem vagyok babás, de szeretnék folsavat szedni, mi van olyankor, ha nem sikerül a baba? Nem lehet semmi baj ebből? És ugyanez a kérdés a terhesvitaminnal kapcsolatban?
Köszönöm! :)
És mikor kezdjem el szedni szerinted? Mensi alatt elkezdhetem? Vagy inkább majd csak utána? Teljesen mindegy? Nem nagyon vagyok képbe a témában, első babucit tervezzük :)
Szia!
Én fél éve szedek terhesvitamint és még nem lett baba eddig, viszont 2 hete voltam vérvételen és teljesen tökéletes lett minden értékem, ami sose fordult még elő velem, valami kisebb-nagyobb eltérés mindig volt. Úgyhogy szerintem vitaminnak vitamin, a szervezetnek jót tesz. Arra figyelj oda, hogy össze-vissza ne nagyon szedj mindenfélét, mert létezik "vitamintúladagolás" is. Azt hiszem, hogy pl az A vitaminnál probléma, ha egy bizonyos mennyiség fölé mész, úgyhogy ezekre azért figyelj oda :)
Neked is köszönöm :)
Majd körülnézek a neten, hogy melyik milyen, mi van benne, illetve az sem utolsó szempont, hogy mennyibe kerül (láttam már 7000Ft-os terhesvitamont is :O), aztán majd döntök :)
Ti mit szedtek/szedtetek különben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!