Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy baj van? 18 hetes vagyok

Nagy baj van? 18 hetes vagyok

Figyelt kérdés
18.héten járok,tegnap óta görcsölgetek. Ma párszor éreztem a babócát mozogni,de ülve is már görcsölgetek,úgy hogy remeg a lábam is,és szúr a hasam is. A gerincem is nagyon fáj. A 12.héten kiesett a nyákdugóm,ezt az orvos erősítette meg. Tegnap sokat sétáltam a fiammal meg takarítottam,ma reggel 2 órát rohangáltam a dolgaim miatt,de már haza sétánál is nagyon fájt. Félek,hogy szülési fájdalmakat érzek :/

2014. febr. 4. 18:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
20%
Mert nincs pénzed magándokira?Hát hol a fizetésed?Vagy GYED-ed?Gondolom nem a semmire vállaltátok a második babát...
2014. febr. 5. 10:57
 52/78 anonim ***** válasza:
100%
Terheléses vércukor mérés a 24. héten van. Úgyhogy azzal még ráérsz. De miért kell leüvöltened a párod fejét? Miért nem adott tegnap este pénzt? Ha amúgy is akart adni 50 ezret a dokinak?
2014. febr. 5. 11:04
 53/78 A kérdező kommentje:
Ő elvitte este magával,ahogy minket haza hozott,és azóta se láttam,a barátaival tudtam beszélni és azt mondták,hogy nemsokára itt vannak illetve mennek be a kórházba,ugye a barátja gyerekéhez,akit mindjárt műtenek. De se itt nincsenek se a kórházban. Én meg itt vagyok a fiammal,akit szintén orvoshoz kéne vinnem lassan.
2014. febr. 5. 11:15
 54/78 A kérdező kommentje:
A vércukor csak azért bosszant,mert a fiammal a 12.héten csináltak,engem vércsoport nézésre is a 17.héten küldött el a doki. Meg az Sztk-ban mindenkit elküldtek már a 6.-7. héten. Meg mondta az orvos,hogy az is lett,és a vérvételen szembesültem,hogy arra már nem írt beutalót
2014. febr. 5. 11:21
 55/78 anonim ***** válasza:
Én a helyedben orvost váltanék.
2014. febr. 5. 11:32
 56/78 A kérdező kommentje:
Az lesz,csak sztk-n belül nem tudok,és ugye már nem nagyon vállalnak el ennyi idősen,főleg,hogy nem "oda" tartozok
2014. febr. 5. 11:43
 57/78 anonim ***** válasza:
Én párt is váltanék nem csak orvost...
2014. febr. 5. 11:52
 58/78 anonim ***** válasza:
100%
Hát nemtudom, de engem terhesen a párom nem hagy magamra pénz nélkül
2014. febr. 5. 11:57
 59/78 anonim ***** válasza:
100%
Nem aludt éjjel otthon és nem veszi fel a telefont neked? Egy fillér nélkül még taxit sem tudsz hívni.Bemegy a barátja gyerekéhez a kórházba,te pedig old meg,hogy hogy jutsz el a fiatokkal az orvoshoz úgy,hogy közben neked is orvosnál lenne a helyed? Biztos,hogy neki akartál még egy gyereket szülni? Ez kriminális.
2014. febr. 5. 12:27
 60/78 A kérdező kommentje:

Sikerült vele beszélnem,elméletileg egy óra múlva itthon van. Barátjának a gyerekéhez se ment be,meg a barátja se a saját gyerekéhez,akit időközben megműtöttek a vakbelével.

3 éve vagyunk együtt,és most először csinálta ezt meg velem,főleg hogy tegnap kérte meg a kezem.

2014. febr. 5. 12:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!