Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy baj van? 18 hetes vagyok

Nagy baj van? 18 hetes vagyok

Figyelt kérdés
18.héten járok,tegnap óta görcsölgetek. Ma párszor éreztem a babócát mozogni,de ülve is már görcsölgetek,úgy hogy remeg a lábam is,és szúr a hasam is. A gerincem is nagyon fáj. A 12.héten kiesett a nyákdugóm,ezt az orvos erősítette meg. Tegnap sokat sétáltam a fiammal meg takarítottam,ma reggel 2 órát rohangáltam a dolgaim miatt,de már haza sétánál is nagyon fájt. Félek,hogy szülési fájdalmakat érzek :/

2014. febr. 4. 18:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:

Harmadjára írok, mert én még hiszem, hogy ilyennel senki nem viccel...

Két lehetőség van, ha nincs baj (ezt nagyon erősen kétlem), akkor a magnézium és a fekvés segíthet. Ha baj van, akkor megihatod te a Jóisten teáját is, akkor sem lesz jobb. Még mindig azt mondom, hogy vagy a szomszédot zaklatnám, vagy a férjemet keríteném elő a föld alól is, vagy ha ez nem megy, akkor kénytelen leszel a 2 évest felöltöztetni és mentőt hívni. De tényleg nem a legjobb ennek kitenni, úgyhogy keress már egy barátnőt, nagymamát, ismerőst, férjet, munkatársat, kiskutyafülét, aki vigyázna a gyerekre, míg te bementőzöl a kórházba!!!

2014. febr. 4. 19:45
 32/78 anonim ***** válasza:
IStenem....Épp ezt magyarázta a dokim..., Az asszisztense így vetélt el... Legalább a mentőt hívd. Hogy lehetsz anyaként ennyire felelőtlen???
2014. febr. 4. 19:46
 33/78 A kérdező kommentje:
Sikerült üzenni a páromnak elméletileg,ahogy haza ér megyünk a kórházba
2014. febr. 4. 19:47
 34/78 anonim ***** válasza:
71%

Elnézést a kételkedésért, de most altattam el a fiamat, szóval friss az élmény. 18:54-kor írta ki a kérdést.

Válaszok:19:07, 09, 15(fektetés),19, 28, 32,39.

Az én jó alvó fiamat is tovább tart elaltatni, mint a kérdezőnek az övét, tovább megyek: ha még nem alszik el egyből, akkor nagyon kedves, hogy este hagyja anyát gépezni.

Sajnálom, de valamit nem értek.... Mikor én görcsöltem nem írtam itt, főleg nem ennyit...

2014. febr. 4. 19:47
 35/78 anonim ***** válasza:
100%
Írd majd mi volt!
2014. febr. 4. 19:48
 36/78 anonim ***** válasza:
100%
még tovább megyek: ha most este tud ennyit gépezni a gyerek, és fájás mellett, akkor nappal miért nem tudott pihenni?
2014. febr. 4. 19:50
 37/78 anonim ***** válasza:
100%

teljesen mindegy, ha igaz amit ír, akkor az iq-ja max 80, és ezen a citromfű tea se segít ne írjatok neki :)

ha meg nem igaz, akkor meg azért ne

2014. febr. 4. 19:51
 38/78 anonim ***** válasza:
Én meg azt nem akarom elhinni, hogy egy anya valóban ennyire felelőtlen és ostoba tud lenni.
2014. febr. 4. 19:52
 39/78 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vagy?
2014. febr. 4. 19:59
 40/78 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vagy? Voltatok a kórházban?
2014. febr. 4. 21:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!