Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy bajt csináltam? Többi...

Nagy bajt csináltam? Többi lennt. SoS

Figyelt kérdés
Tegnap kiderült,hogy kismama vagyok előtte napokban hetekben hiába csináltam tesztet negatív volt.Gondoltam biztosan valami hormonváltozás miatt nem jött meg a havim.A gond az,hogy eddig dohányoztam napi 7-8 szálat.A kalkulátor szerint olyan 7-8 hetes terhes lehetek.Szerintetek minden rendben van a babával?Lesz szívhangja?Vagy sokat ártottam neki?Holnara kaptam időpontot de nagyon aggaszt!Azóta persze nem dohányzom!
2014. jan. 28. 12:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lesz baja. Csak ezután se dohányozz!
2014. jan. 28. 13:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baj! Nyugi!
2014. jan. 28. 13:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy baj lehet,de itt a nyomós indok, hogy abbahagyd! Én is akkor tettem le a cigit, amikor megtudtam a jó hírt (4 hetesen) :D

22 hetes

2014. jan. 28. 13:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Mind a kettő terhességem előtt dohányoztam, első előtt napi bő 20 szálat, második előtt kb 10-et (ha volt annyi időm 8-P ) és nem gyenge fajtából, és semmi probléma nem származott belőle! (Persze mikor megtudtam, hogy jönnek, leraktam a dohányt!)

Ha már nem gyújtasz rá, biztos, hogy emiatt nem lesz baja!

(Már csak azért sem, mert nem az első naptól kezdve vagytok egy vérkörben!)

2014. jan. 28. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!