Vannak itt olyan anyukak, kismamik, akik akar 20- 30kg-t is hiztak terhesseg alatt?
Figyelt kérdés
2014. jan. 31. 14:23
11/20 Tica0121 válasza:
Én kb 24-26 kilót szedtem fel. (a végén már nem is mértem magam) Problémás volt a terhességem, méhnyekrákkal diagnosztizáltak a 13. hétben. a 16.-on meg is műtöttek emiatt. Gyógyszereket szedtem, nem nagyon lehetett semmit csinálnom, szóval jöttek a kilók... most lassan 7 hónapos a kicsim, kb most vagyok ugyanannyi kiló, mint terhesség előtt.
12/20 anonim válasza:
Na akkor itt talán engem sem piszkál senki...mert egyébként mást sem hallok. Különösen a védőnő van ,,kihegyezve'' a témára. Én 28 hetes vagyok és 22 kg-ot híztam. Nem vagyok vizes. Remélem azért minden rendben lesz a pici fiammal. Mert a védőnő többször is a fejemhez vágta, hogy ha még hízok akkor meg fog halni a baba. Ezt így szó szerint. Kezd eléggé kicsinálni idegileg. Tudom én, hogy ez nem egészséges, de tényleg meg meg kell ezt hallgatnom havonta egyszer?
13/20 A kérdező kommentje:
Huu ez a vedono dolog nagyon durva! En szlovakiai vagyok. Nalunk szerencsere nincs vedono! En csak a dokihoz jarok. De asszem ha igy beszelne velem, meg mindenbe bele utne az orrat, leheth veszekednek vele egy hatalmasat! Jo, szerintem is sok ami mar most rajtam van. De nem tudok mit csinalni! Engem zavar. De ugy kimondottan nem erdekel! Amig a dokim nem mondja, hogy sok, addig mondhat akarki akarmit. En nagyon orvos parti vagyok! Csak a sajat dokimba bizok! Masok velemenye nem erdekel! Ebbol amit irtatok remelem lejon a tobbi okoskodo anyukanak, hogy aki tobbet hizik, az nem tehet rola. Es aki a kiloival van elfoglalva, es kepes arra, hogy megvonja magatol azt amit kivan, az inkabb ne is szuljon! Lehethogy nekunk sokkal egeszsegesebb a babank!
2014. jan. 31. 17:52
14/20 anonim válasza:
12-es vagyok. Egyebkent en is jol erzem magam, bar a levegovetel kicsit nehezebb. Veszelyeztetett voltam, az elso 3 honapot vegigfekudtem. Akkor magyon sok jott fel. A vedono mar akkor piszkalt, mondtam neki, hogy ertem en, de nem nagyon mozoghatok, es igy nehez nem hizni. Erre azt mondta, hogy akkor meg kevesebbet kell enni. Es hogy ne akarjam megmagyarazni, aki odafigyel az nem hizik. Hat nem tudom...allandoan fekve nehez nem hizni. Szerintem. Orulj neki, hogy nincs vedono nalatok, mert nem csak magamat hallottam eddig panaszkodni rajuk. Tisztelet a kivetelnek.
15/20 A kérdező kommentje:
Talan nalunk ez a terhes gondozas kicsit jobban mukodik... Bar mondjuk en nem is ertem mi ez a vedonos dolog. Kell jarnotok dokihoz+vedonohoz is? Nekem epp eleg a doki. Mivel panikbeteg voltam/vagyok. Eleg durva korhaz fobiam van. Foleg a korhazi lifttol felek. Foleg, hogy a szuleszet a 10.-en van. De tul elem! Hala az egnek miota terhes vagyok sokat javult nalam ez a dolog. De ha meg vedonohoz is kene jarnom... Mondjuk nalunk van ilyen marhasag, hogy ha fogadott dokim van, akkor vegul is nem neki kell adni a hala penzt, hanem a korhaznak. Ez 320€. Kotelezo megfizetni a korhaznak, abban az esetben, hogyha szeretnem hogy behivjak a dokimat a s
2014. jan. 31. 19:44
16/20 A kérdező kommentje:
Szuleshez. Ebbol a penzbol kb 30%ot kap a doki, a tobbi a korhaze. Csak nem ertem miert. Inkabb forditott aranyban kene. De ez nincs mindenhol. Csak pont az en varosomban. Katasztrofa!
2014. jan. 31. 19:46
17/20 anonim válasza:
Jelen! 25 kg-ot híztam a fiammal! Terhesség előtt meg kb. 15-öt,mert letettem a cigit!
Meg mondom őszintén, buta is voltam! Egész életemben diétáznom kellett, meg edzeni,hogy tartsam a súlyom, mivel hajlamos vagyok hízásra. Valahogy a babára készülve és a terhességem alatt úgy gondoltam,hogy na, most bepótolhatom az a sok évet, zabálásban. Be is pótoltam! Viszont,amikor megszültem, rettenően zavart a tükör! :) Nem igazán volt tejem,így 4 hónappal a szülés után nekiálltam diétázni, és edzeni! Most 25 hónapos a fiam és közel 40 kg-ot fogytam!
18/20 A kérdező kommentje:
Wow! Gratulalok! Nagyon szep! Es mi a titkod? :-) szerintem nekem is szuksegem lesz ra! Bar remelem lesz tejcim es minel tovabb tudok majd szoptatni!
2014. jan. 31. 21:48
19/20 anonim válasza:
Az elsőnél 23-at de akkor nagyon vizesedtem + toxémiás voltam,most a másodiknál 10kilóval kevesebbről indultam,19 hetes vagyok de a diéta ellenére 6kilónál tartok.Pedig tényleg tartom a szénhidrát szegény étrendet és mégis... :( Fogalmam sincs miért van ez...remélem a végére nem lesz megint annyi mint ezelőtt volt
20/20 anonim válasza:
58kg-val kezdtem, most tartok 83-nál és még csak 34 hetes vagyok. Feküdtem 2hónapot és sajnos farkas étvágyam is volt, valamint beismerem nem is figyeltem oda. Remélem hamar le tudom adni, mert megborzongok a látványomtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!