Vannak itt olyan anyukak, kismamik, akik akar 20- 30kg-t is hiztak terhesseg alatt?
Figyelt kérdés
2014. jan. 31. 14:23
1/20 anonim válasza:
Igen, elsőnél 18, másodiknál 22 kg volt a hízás. De szülés után, ha nem is hamar de visszaálltam a terhesség előtti súlyra, viszont az se olyan kevés (sajnos). Mi még a kérdés?
2/20 anonim válasza:
Én kb. 18-20 kg-t híztam, de ennek a nagy része víz volt, mert a szülés után 2 héttel már annyi voltam, mint teherbeesés előtt.
3/20 anonim válasza:
Én 33 kilót híztam a nagylányommal gyógyszerek miatt. Sajnos nagyon hamar szeretett volna világra jönni és a gyógyszeres kezelés miatt rendeget feljött rám. Plusz egész nap fekvés, levegőt is alig vehettem.
Most járok a második terhességem végén és -12 kilóban vagyok. Egészséges a pici, minden rendben, normál ütemben fejlődik.
Csak sűrűbben jártam vérvételre és több dolgot vizsgáltak meg.
Őszintén szólva számítottam ilyesmire. Mármint nem fogyásra, hanem max. 5 kiló pluszra a terhesség alatt, mert azért van mit "megennie" belőlem a kicsinek.
A két terhesség között kb. 10-15 kilót fogytam, de nem fogyóztam és semmi ilyesmi.
2,5 év van a két gyerek között.
4/20 anonim válasza:
En 25-öt. De tuti hogy gyorsan leadom majd,mert kemenyen fogok dietäzni.Rohadtul zavar hogy 101 kg vagyok...
5/20 A kérdező kommentje:
Csak kerdeztem... Mert 26hkm vagyok. 11kg hiztam eddig. Es mar kaptam ez miatt hideget meleget. Mondjuk az elmult 1-2 hetben mar nem hiztam. De meg johet barmi! Mondjuk hallottam olyat is, hogy eleinte sokat hiztak, a vege fele meg csak nagyon keveset. Egyesek szerint ez rengeteg sok. Es 1000kg-val fogok szulni es 2000 marad rajtam 120 evig... :-D :-D :-D
2014. jan. 31. 14:32
6/20 A kérdező kommentje:
Szerintem ez is csak genetika kerdese... Meg persze ha veletlenul jon valami betegseg... Baratnom 33 hetre szulte a lanyat. 110kg volt akkor. Kb 35kg-t hizott. O is tele volt vizzel. Es eletveszelyesen magas volt a vernyomasa. En is veszelyeztetett vagyok. de azaert igyekszem mozogni. Nem eszek sokat. Hiaba... De nem csinalok belole nagy ugyet! A babocam van az elso helyen! Es o hala istennek rendben van!
2014. jan. 31. 14:37
7/20 anonim válasza:
Én 33 kg-ot híztam, de én nagyon vizesedtem. Most négy hónapos a gyerekünk és eddig lement magától 23 kiló.
8/20 anonim válasza:
Én 25 kg-ot híztam, és abszolút nem vizesedtem. Szerencsére hamar le is ment magától minden plusz, semmi diéta, semmi edzés.
9/20 anonim válasza:
30 at toxémia miatt is illetve nem a saját normál súlyommal kezdtem a terhességet ha nem 10kg mal kevesebbel így azt még az első 3 hónapban be is hoztam :)
10/20 anonim válasza:
Igaz nem 20-30 kg, de 18-20 kg híztam az első 2 terhességemnél de a szoptatás alatt szerencsére lement mind, sőt az első után még vékonyabb is voltam, most eddig a 24. hétig +6 kg vagyok kíváncsi leszek hol áll meg, próbálok nem izgulni, hogy vajon most is lemegy-e utána :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!