Nem akarlak kioktatni, mert tudom milyen érzés, ha kívánod a cigit, pláne idegesség miatt, de légyszíves szólj a dokidnak, mert akár a méhlepény korai öregedését is okozhatja, vagy koraszülés lehet a vége. Akkor inkább alaposabban vizsgáljanak meg minden alkalommal, vagy menj többször. Ezt ne vedd légyszives támadásnak. Lehet, hogy problémamentes marad a terhességed, de sokkal nagyobb az esélyed a komplikációra. Kivánom, hogy minden rendben legyen, és rendeződjön az életed!
2013. júl. 13. 09:16
2/12 anonim válasza:
Igen, a barátnőm húga. Meg is lett az eredménye, a kisfiúnak mindenféle légzőszervi nyavalyája lett, volt, hogy rohanni kellett a kórházba vele, mert úgy fulladt. Már iskolás, de még mindig nem nőtte ki :(.
2013. júl. 13. 09:45
3/12 anonim válasza:
Nem az okoz majd problémát neked pluszba, hogy itt egy tucat ember nem lesz kedves veled, hanem az, amikor az újszülötted miatt heti több napot bent lesztek, mert fullad, allergiás, asztmás. Ezen érdemes elgondolkodni. Mi itt névtelenül oszthatjuk az észt, de szerintem neked sem lesz nyugodtabb az életed a jövőben, főleg, ha tudod, hogy mindez egyedül a te felelősséged és miattad szenved. Gondolkodj el rajta! 22hkm
2013. júl. 13. 09:58
4/12 anonim válasza:
Szia!!! Nem foglak kioktatni! :-)Én a negyedik babámat várom és dohányzom. 28 hetes vagyok és a kisfiam tökéletesen fejlett nagy baba múlthéten voltunk 4D-n és már 1146g. Nem vagyok rá büszke, de minden terhességem alatt dohányoztam. Hol többet, hol kevesebbet, volt olyan is a harmadiknál, hogy napi több mint egy dobozt.(anyóssal laktunk....képzelheted...:-( ) Mindhárom kislányom makk egészséges. A legnagyobb ma már 12 éves. Szóval nem akarlak bíztatni, mert biztos, hogy többet árt mint használ, de abban is biztos vagyok, hogy nem mi vagyunk egyedül akik nem tudják letenni. Rengeteg az ászent ember. :-( Kitartást neked!!!
2013. júl. 13. 09:59
5/12 anonim válasza:
Sajnos én is dohányoztam a terhességem alatt,a lányom 3450g és 54 cm el született a 40.héten ,2 éves múlt és még egyszer sem volt beteg.DEEE!! Tudom,h nagyon nehéz de ha én újra kezdhetném letenném,nem éri meg a kockázatot és az aggódást.Bár gondolom egy válás közepette nem fogod tudni letenni,nagyon sajnálom amin most keresztül mész,Kívánom,h mielőbb rendeződjön az életed és ,hogy egészséges kisbabád szülessen!kitartás!
2013. júl. 13. 10:07
6/12 anonim válasza:
Miért álszent az, aki a babáját maga elé helyezi? Én füstszűrő nélkülit szívtam, töményen, napi 1-1.5 dobozzal. Mégsem dohányzom most, mert a babám megfullad tőle, nem átvitt értelemben, szó szerint. Ez kinek jó? Lehet fogni a körülményekre, lehet gonosz rokonokra stb. De ha megszületett, akkor sem a gyereken fogom levezetni a saját feszültségem, mert nem érdemli meg, nem tett semmi rosszat, és még csak azt sem kérte, hogy legyen. Aki anya akar lenni, annak kutya kötelessége felnőni hozzá, és ennek része, hogy nem veszem el tőle a levegőt! Alap. Sajnálom, hogy vannak szülők, akiknek nem.
2013. júl. 13. 10:28
7/12 anonim válasza:
Én nem azokat neveztem álszentnek, akik leszoktak. Minden tiszteletem a tiéd. Komolyan. Én azokra gondoltam, akik tagadják, hogy dohányoznak-talán még maguk előtt is-és aztán titokban mint egy tini gyújtanak rá. Én őszintén elmondtam a tapasztalatomat, mert a kérdező erre volt kiváncsi. Sajnálom, ha valakinek nem tetszett.
2013. júl. 13. 10:43
8/12 anonim válasza:
4-es válaszoló szörnyű! Ha ennyire gyenge személyiség vagy akkor minek szültél annyi gyereket???? Ha tudtad h az elsőnél se tudod lerakni akkor képes voltál többször kockáztatni! Na lehet h vannak álszentek de rád szavak nincsenek!!!
És lehet itt fogni anyósra bárkire de ha mondjuk anyós felbosszant bemész és lekeversz egyet a gyereknek mer te így vezeted le??? Mert kb ugyanolyan rosszat teszel a cigivel is!
Egyébként egyik ismerősöm is végigbagózta...Időre született a kislánya kb 1kg volt. 4 hónapig voltak kórházba amikor már volt nem tudom hány tüdőgyulladása nagyon sokáig lélegeztető gépen volt a gyerek. Aztán hazaengedték h már talán minden rendben. 2 hét múlva otthon ismét tüdőgyulladást kapott bevitték és megkérdezték anyukát h bent is tarthatják h ott haljon meg vagy haza is viheti. Hazavitte a lány a karjaiban halt meg. Tessék egy kép róla h nézett kis szegényke:
Na ez hiányzik valakinek?????? Nem mondom h mindenkinél okoznak gondokat de lehet ez is belőle!
2013. júl. 13. 11:14
9/12 anonim válasza:
LÁtom a sok OKOS DOHÁNYOS NYOMI ANYUKÁNAK nem tetszik amit írtam! Nekem nem tesztek rosszat h lepontoztok de szálljatok magatokba! Engem könnyű lepontozni ahhoz marha erősek vagytok de h a bagót letegyétek!! Szánalmasak vagytok. És nem titeket sajnállak hanem azt a szegény gyereket!
2013. júl. 13. 11:42
10/12 anonim válasza:
Én csak olyat tudok, ahol lett baja a babának. Sógornőm (férjem húga) gyereke hiába lett majdnem 4kg, nem egészséges a szíve, vashiányos, vérszegény. Náluk ez mondjuk családi hagyomàny, mert az anyukájuk is pont ezt csinálta. 3-ból 2 gyerek asztmàs, allergiàs, a 3 pedig súlyos kromoszómabetegség miatt "fogyatékos" és beteg a szíve is. Ismerős gyereke szintén alig volt 1kg és lyukas a szíve. Érdemes...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!