Mennyire voltatok hisztisek a 9 hónap alatt?
Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 14:23
11/12 anonim válasza:
Én az első terhességemnél egyszer-egyszer "katt" volt,dúltam kb 5 percig,most a másodiknál az első 4 hónap nyugis volt,de az 5. hónap óta végem,kiakadok mindenen,a plafonon vagyok és a fiamon kívül mindenkiből elegem van. Az első terhességnél jártam úgy,hogy szülés utáni depi,de ez a mostani állapot ehhez képest krízis. A férjem már nem nagyon bírja a kirohanásaimat,őt a védőnénink nyugtatja,hogy még a szoptatás alatt is lehetnek ilyenek és bírja ki sok sok türelemmel,mert most nagyon felborult minden a fejemben
12/12 anonim válasza:
Én nagyon kiegyensúlyozott és boldog vagyok a terhességem alatt, de ezt nem a hormonokra fognám, hanem inkább arra, hogy egészen a 7. hónapig szinte alig volt testi kellemetlenségem. Nem akadályozott semmiben, nem hánytam sokat (2-szer), stb... Plusz a család is nagyon örül, ami átragadt rám is (ugyanis én kevésbé vágytam terhes lenni, mint amennyire a férjem és a család vágyott rá). A férjem támogatása is sokat jelent. Nagyon sok kedvességet, figyelmet kaptam/kapok Tőle és másoktól is. Biztos az is sokat számít, hogy kifejezetten nőiesebbnek, szebbnek látom magam, és ő is, szóval még az alakom miatt sincsenek kiborulásaim. Mondjuk ha valami bombanő lettem volna, lehet hogy kétségbe esnék, de így imádom, hogy végre van mellem:) Az a bennem fejlődő kislány is elvarázsol. Voltak persze rosszabb napok, sok segítségem nem lesz, és vannak elképzeléseim, milyen lesz nagyszülői segítség nélkül felnevelni egy gyereket, de maga a terhesség összességében véve nem tett hisztissé. Én majd a szülés alatt leszek totális idegösszeroppanásban, nagyon nehezen viselem a fájdalmat és ha rosszul vagyok, na akkor nagyon be tudok pánikolni. És szülés után se leszek topon, ezt tudom előre. Sok nehézséggel kell majd itthon megküzdenem, amikről előre tudom, hogy ki fognak borítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!