Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire voltatok hisztisek a...

Mennyire voltatok hisztisek a 9 hónap alatt?

Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 14:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem voltam az szerencsére.
2014. jan. 29. 14:25
 2/12 anonim ***** válasza:
9 hónapnak van olyan része amit nem neveznék hisztinek. Más az ha úgy csinálsz mint egy ovis, és más az ha kapsz egy olyan mondatot valakitől, pl.párodtól, ami eléggé szíven ütött. No az véleményem szerint nem hiszti! Bár ilyen nálam az első hetekben volt.
2014. jan. 29. 14:30
 3/12 anonim ***** válasza:

Én sem voltam...és ezt a környezetem mondta nem én.Annyi volt,hogy érzékenyebb voltam,hamar elsírtam magam,de ilyenkor elvonultam pár percre,vettem két nagy levegőt és minden oké volt:)

Én annyira nem szeretem a hormonokra fogni a dolgot...persze tudom,hogy ez egy létező dolog,tapasztalom is,de igyekszek uralkodni magamon:)

2014. jan. 29. 14:32
 4/12 anonim ***** válasza:

Kedves első, még jó, hogy a kérdésre válaszoltál :-D

Kérdező, nekem periódusaim vannak voltak :-D Az első trimeszterben én katasztrófa voltam, minden kis apróságon kiakadtam, a plafonon voltam, nem lehetett hozzám szólni. Ha valaki egy kicsit "kiabált", vagy más stílusban szólt, már sírtam, és az csak a jéghegy csúcsa volt :-D. Sajnáltam is a férjemet, meg a családomat, hogy ezen kell keresztül menniük. :-D Aztán a második trimeszter nagyon jól telt, nem volt semmi dilim, tök nyugodt voltam. Most kezd megint a hiszti visszatérni, meg a raplizás, de már nincs sok hátra, aminek szerintem a férjem örül a legjobban. :-D

33 hkm

2014. jan. 29. 14:32
 5/12 anonim ***** válasza:
Kedves 4-es. Én a kérdésre válaszoltam, írhattam volna úgyis, hogy semennyire, csak gondoltam teljes mondattal válaszolok. Te viszont úgy tűnik épp most is az vagy, ha ilyeneken kötözködsz. 1. vagyok
2014. jan. 29. 14:35
 6/12 anonim ***** válasza:
Én sírós voltam/vagyok, bármin el tudom sírni magam, teljesen ok nélkül, régen egyáltalán nem ilyen voltam. A hisztiket szerencsére megúsztuk, bár lehet, hogy párom mást mondana :D
2014. jan. 29. 15:04
 7/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek a válaszát köszönöm! És akinek még tart az áldott állapot annak békés nyugodt babavárást!
2014. jan. 29. 15:07
 8/12 anonim ***** válasza:

Nyugi kedves első :D Nem akartalak felidegesíteni :-)

Szerintem akkor is másra válaszoltál, mint ami a kérdés, és örülök, hogy meg tudod ítélni, hogy milyen állapotban vagyok, és hogy ez kötözködés volt-e a részemről. Sajnálom, ha ilyen érzékeny vagy, és így fölkapod a vizet. Akkor bocsánatot kérek.

2014. jan. 29. 15:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Sem ideges nem vagyok, sem a vizet nem kaptam fel, csak nem bírom az ok nélkül szurkálódókat, akár terhesek akár nem. Egyébként boldog babavárást neked és minden kismamának.
2014. jan. 29. 15:12
 10/12 anonim ***** válasza:

En az elsö trimeszerben, es most az utolsoban, de most nagyon. Igazäbol en nem tudnäm magam elviselni. A ferjemnek birkatürelme van.

Minden bajom van.Sajät magamat idegesitem ejjel, mert nem tudok aludni. Fäj az összes izületem, neha sirogörcs jön räm emiatt. Kb ennyire vagyok hisztis.

2014. jan. 29. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!