Mennyire voltatok hisztisek a 9 hónap alatt?
Én sem voltam...és ezt a környezetem mondta nem én.Annyi volt,hogy érzékenyebb voltam,hamar elsírtam magam,de ilyenkor elvonultam pár percre,vettem két nagy levegőt és minden oké volt:)
Én annyira nem szeretem a hormonokra fogni a dolgot...persze tudom,hogy ez egy létező dolog,tapasztalom is,de igyekszek uralkodni magamon:)
Kedves első, még jó, hogy a kérdésre válaszoltál :-D
Kérdező, nekem periódusaim vannak voltak :-D Az első trimeszterben én katasztrófa voltam, minden kis apróságon kiakadtam, a plafonon voltam, nem lehetett hozzám szólni. Ha valaki egy kicsit "kiabált", vagy más stílusban szólt, már sírtam, és az csak a jéghegy csúcsa volt :-D. Sajnáltam is a férjemet, meg a családomat, hogy ezen kell keresztül menniük. :-D Aztán a második trimeszter nagyon jól telt, nem volt semmi dilim, tök nyugodt voltam. Most kezd megint a hiszti visszatérni, meg a raplizás, de már nincs sok hátra, aminek szerintem a férjem örül a legjobban. :-D
33 hkm
Nyugi kedves első :D Nem akartalak felidegesíteni :-)
Szerintem akkor is másra válaszoltál, mint ami a kérdés, és örülök, hogy meg tudod ítélni, hogy milyen állapotban vagyok, és hogy ez kötözködés volt-e a részemről. Sajnálom, ha ilyen érzékeny vagy, és így fölkapod a vizet. Akkor bocsánatot kérek.
En az elsö trimeszerben, es most az utolsoban, de most nagyon. Igazäbol en nem tudnäm magam elviselni. A ferjemnek birkatürelme van.
Minden bajom van.Sajät magamat idegesitem ejjel, mert nem tudok aludni. Fäj az összes izületem, neha sirogörcs jön räm emiatt. Kb ennyire vagyok hisztis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!