Szerintetek ez most milyen teszt? Negatív vagy halvány pozitív?
Egyébként én azt hallottam (ne kövezzetek meg ha nem igaz) hogy a vaterás teszt nem megbízható, és "nem erősödik". Vagyis nem változtatja olyan szépen a színét. Értitek?!
Én x-epil használtam mindig, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz. Ne haragudj csak párszol szóltam hozzá, nemtudom mondtad-e, hogy mikor lehetett a fogantatás, de megkérdezhetem? Az utolsó tesztről tennél fel képet?
Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz! 8-)
Ez egy nagyon jó kérdés, fogalmam sincs :D MIvel kb. 2 hete rendesen menstruáltam, de már előtte is gyanús voltam magamnak. Szóval passz...Ezt már csak a doki fogja tudni kibogozni, de nagyon félek a méhen kívülitől...
Amúgy az elsőnél xepil, a másodiknál vaterás mutatta a babát, de az is erősödött nekem, lehet, azóta más fajtákat is hoznak Kínából.
Hát mostmár megöl a kivancsiság. Remélem ha baba akkor jo helyen van. Holnapot várom.
K.
Továbbra is hűűha :) :)
Amúgy én elsőnek vaterás teszttel teszteltem és már a 10. DPO-n bár halvány, de jól látható pozi lett, szóval nekem nagyon bevált, ami pozi, az bizony pozi... :) :) :)
Amúgy hogy érzed, ha tényleg babó, teljes az örömöd (csak mert gondolom nem akartál már több gyermeket, ha az elköttetést választottad)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!