Halvány pozitív teszt még mindig?
Figyelt kérdés
1,5hete volt egészségügyi küretem, mivel nem fejlődött az embrio,illetve folyamatosan görcsöltem,és barna darabos folyásom volt. Mikor először teszteltem akkor érős pozitív lett a teszt, majd az orvosom is csinált egyet az is egyértelmû pozitív volt. A méhemben nem találtak semmi terhességre utaló jelet, méhen kívüli terhességre gyanakodtak .Majd elvégezték a eü kapárast ,és a szövettan igazolta hogy terhességi deciuda részletek azonosíthatóak, magzatbolyhokat nem találtak. Tehát a kerdesem az hogy normális ha másfél héttel a kaparás után extra halvány csík még látható?Valóban nagyon meg kell nézni h észre vehető legyen ...végig csak egy tünetem volt a mellfeszülés, de az is megszünt pár napja .Köszönöm a válaszokat !2013. júl. 26. 08:21
1/3 anonim válasza:
Normális, még nem ürült teljesen ki a HCG. Amikor én mentem orvoshoz vetélés utáni rögtön pozi teszttel, Ő még két hónappal később is a vetélés miatti HCG-ra gyanakodott, de nem volt igaza, baba volt, rögtön jött. 1,5 hét után ez még tuti a vetélés utáni HCG.
2/3 anonim válasza:
normális sajnos. A vetélésem után nekem még 2 héttel is pozitív volt a teszt, ráadásul nem is halványan
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
2013. júl. 26. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!