Szerintetek ez most milyen teszt? Negatív vagy halvány pozitív?
2014. jan. 27. 14:15
21/72 anonim válasza:
Ha már 2 héttel ezelőtt is éreztél terhes tüneteket akkor ennek a tesztnek már nagyon pozitívnak kellene lennie.
Szerintem negatív.
22/72 A kérdező kommentje:
Nem bírtam holnapig,csináltam egy másik fajtát, ami full negatív lett. Valószínű, csak hibás volt a teszt. Azért pár nap múlva csinálok még egyet, a bizti kedvéért.
2014. jan. 27. 18:45
23/72 anonim válasza:
Elsőre nekem is halvány pozitívnak tűnt, de utána hogy elolvastam az előzményeket kizártnak tartom inkább hibás, mindenesetre azért kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.
24/72 anonim válasza:
Az első negativ nekem a második mintha halvány pozi lenne. Ha tünetek miatt csináltad akkor erősebbnek kéne joval lennie mert az a hormonszint ami már tünetet pkoz azt mutatja a teszt. Viszont volt itt már olyan aki hasonlo helyzetben volt,elkötés 3.baba után és bizony 3nap mulva 4.babát mutatott a teszt. Ki volt akadva de megtartották.
25/72 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásokat. Anno nekem is azt mondta a doki, hogy azért az elkötés sem 100%-os, 1000-ből 1 nő így is terhes lesz és neki is volt már ilyen esete...
Utolsótól kérdezném, hogy az említett történetben méhen belüli lett a baba?
2014. jan. 27. 22:09
27/72 anonim válasza:
Ha megtartották akkor valószínűleg, bár hallottam már olyanról, hogy méhen kívül fejlődött, de gondolom ha időben kiderül akkor tuti elveszik. (nem ismerem őket csak feltételezem)
28/72 anonim válasza:
Kerestem a kérdését de nem találtam. Azt tudom hogy "szerintetek pozitiv vagy negativ" os kérdés volt és rengeteg ilyen van. Ez tavaly volt. Nem emlékszem hogy hogyan folytatodott a történet de ugyrémlik hogy az orvos szerint nehezet emelt és igy lett valami ami miatt megnyilt az elkötés,de nem akarok hazudni valoban nem emlékszem. Azt viszont tudom hogy azt mondta ha valoban terhes megtartják tutira ha lehet orvoailag mert nem akarja elvetetni. de hogy megszültee vagy méhenkivül volt azt nem tudom. Csak a tesztig kérdezett.
29/72 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves vagy, hogy keresgettél. Ma reggeli is negatív lett, így valószínűleg a teszt volt hibás. Még van egy darab, néhány nap múlva megcsinálom.
2014. jan. 28. 14:16
30/72 A kérdező kommentje:
Ha még olvassa vki, ma reggel ugyanolyat teszteltem, bár mintha a tesztcsík jobban kivehető lenne. Másfajtával tegnap negatív. Tünetek ugyanúgy. Tudom, doki, de mi dkét gyerek itthon betegen, segítség nem nagyon.
2014. jan. 29. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!