Szerintetek ez most milyen teszt? Negatív vagy halvány pozitív?
Szerintem tesztelj egyet a ClearBlue digitálissal, ami kiírja, hogy hány hetes terhes vagy, ha az vagy... Kicsit drága, de szerintem az a legmegbízhatóbb és az tutira eloszlat minden kételyt... A westEndben lévő patikában lehet kapni, én ott vettem...
Sok sikert
Teljesen igaza van az utolsónak, dokihoz kéne menni,de épp szabin van, én meg itthon a beteg gyerekekkel. Úgyhogy egyelőre a saját szórakoztatásomra tesztelgetek :) Ha valakit még érdekel, ez a ma déli, még mindig nagyon halvány, de már nem elfolyt, szép kontúros élőben:
Utolso vagyok,meg az aki irta hogy hasonlo kérdésnél már volt baba. Szoval mostantol K.
Figyi,elég sokat teszteltem az elmult pár évben mert nem jött össze a gyerek. Azt gondolom mindegyik amit felraktál el van ázva. Ne márts tovább a csíknál ill csak 10-11 másodpercig. Amugy ez az utolso pozitiv szerintem. Nekem nemvárt előtt 3 nappal volt ilyen. És most 33hetes pocaklako szoval akkor is pozitiv ha nem baba okozza. Ennyi hibás teszt nem létezik hogy mindet te fogd ki.
K.
Hát ez kezd egyre izgalmasabb lenni:)
Vegyél digitális cb tesztet, az egyértelműen jelzi az eredményt.
Na meg irány a doki ahogy visszajön szabiról
Hűha, ez szerintem is pozi... de én is azt javaslom még mindig, hogy prób. meg a Clearblur-t. Ami kijelzi a terhesség hetét, az 2000 Ft ha jól emlékeszem.
Hajráhajrá és várjuk a fejleményeket :)
érdekes. elhiszem akkor h nem áztattad el. Az a tapasztalatom hogy ha a xepil + az bizony +
akármennyire halványan is de az nekem bevállt. szinte csak azt használtam. A kislányunkat délutánibol is az mutatta ki kb olyan volt mint az utobbi linked. 2 nap mulva egyértelmű volt .a másikat szombaton azt reggeliből csináld. És van még egy trükk. Fogd fel az összes vizeletet de legalább 1,5 dl-t és abba mártsd bele a jelzésig. Ne csak épp egy ujjnyiba. de csak a maxig. kiprobáltam már tehesen mert olyan bazi erős tesztem nem volt és elakartam rakni emlékbe. ugyanabbol a pisiből ugyanazzal a fajta teszttel az lett erősebb amit a többe mártottam. a másik is jol láthato volt de amazon erősebb volt a tesztcsik mint a kontroll.
Ja és ne tedd a radiatorra szobahőmérsékleten vizszintesen megszáradni hagyni. Azért mijen szülinapi meglepi lenne már?!:-D
K.
Annyiban erősödött, h 2 napja a délutáni x-eplies is hómező volt, most meg már kontúrosan csíkos.
Hát, elég szép meglepi lenne :) ő amúgy is szeretett volna még több gyereket, én voltam az, akinek elég volt 2 terhesség, no meg gyerek is. Igazából nem s tudom, örülnék-e neki igazán, ha terhes lennék, nem véletlenül köttettem el magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!