Szerintetek ez most milyen teszt? Negatív vagy halvány pozitív?
2014. jan. 27. 14:15
11/72 anonim válasza:
És mióta késik a menszid?
Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz... :)
12/72 A kérdező kommentje:
Én is :) Nagyon nem volt tervbe véve még egy gyerek. Amúgy nem késik még, sőt, kb. 2 hete véreztem, de én már akkor is terhesnek éreztem magam. Biztos megbolondultam :) Bár, ha mégis terhes lennék, nagy az esély a méhenkívülire, amellett meg lehet vérezni :(
2014. jan. 27. 14:44
13/72 anonim válasza:
hat oszinten szolva nekem ilyen volt az elso pozitiv tesztem, es pont ugy ahogy irtad, eloszor fent-lent vekony rozsaszin aztan vastagodott, de lehet hogy csak hibas a teszt, mert kicsit vastagnak latom a csikot a kontrolhoz kepest. Viszont en valtottam masnap tesztet es az negativ lett, es csak harmadnapra lett pozitiv, ujra az elso tesztfajtaval. Ezzel arra utalok, hogy ha holnap negativ is lesz, azert meg 2-3 nap mulva biztonsag kedveert csinalj meg egyet, addigra mar lathatonak kell lennie
14/72 anonim válasza:
Én ezt bizony pozitívnak látom.
15/72 anonim válasza:
Én is pozitívnak látom.
Biztos ami biztos várj pár napot aztán menj el dokihoz, nehogy tényleg méhen kívüli legyen!
16/72 anonim válasza:
Pozitívnak tűnik.az enyém is ilyen volt de 2nap múlva erősödött
17/72 anonim válasza:
Szerintem tesztelj holnap is egyet és ha pozi, irány a doki, nehogy baj legyen...
Ha pedig úton a babó, akkor tényleg egy kis csoda lesz :) :) :)
18/72 anonim válasza:
Engem mar tobszorosen becsapott az Xepil ! Pedig szemel lathatoan halvany pozitiv lett sot v egy eros pozim is vele de persze baba sehol.
19/72 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ, holnap csinálok másikat, és referálok róla :)
2014. jan. 27. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!