Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lesz ha elkapom? Elveszíthe...

Mi lesz ha elkapom? Elveszíthetem a babát? Mit tehetek most mát?

Figyelt kérdés
20 hetes terhes vagyok és kiderült a férjem elkapott valami hányós hasmenéses, lázat okozó vírust, nagyon félek hogy elkapom vagy elkaptam....Nem olyan sokat voltunk mostanában együtt pont úgy jött ki a lépés lényegében 1 napot mire kijött rajta de hát nem tudom mennyire fertőző, vagy mi útján. Mit tehetek most-már ellene? Rettegek hogy ez miatt elveszítem a babát...
2014. jan. 27. 07:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

B6 szedhető, meg a Normaflor is. Inni inkább sokszor igyál keveset, ha hányingered lesz, akkor csak kortyokat, kis adagokban, ilyenkor jó a hideg innivaló vagy akár jégkocka szopogatása. A banánnak is nagy a b6 vitamin tartalma, csökkenti a hányingert, van akinél bejön.

Általában ez a vírus akkor megy ki leghamarabb, ha minél kevésbé terheljük a gyomrot, így egy kis koplalás még terhesen is belefér. Csak a folyadékbevitel legyen rendben, meg vitamin, és kevés élelem, pirítós, sós keksz, és pár nap alatt rendbejössz.

Gyógyulást!

2014. jan. 27. 10:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Sima B6-ot szedhetsz, de a magnéziummal óvatosabban (ha szedsz), mert az is hasmenést okozhat. Pihenj sokat és igyál, de egyszerre tényleg ne sokat. Hanyingerre jó még a hideg cola (szensavat kikeverve belőle).

Jobbulást!

2014. jan. 27. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!