Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hónapos kismama vagyok. Van...

5 hónapos kismama vagyok. Van egy 5 éves lányom aki ma hányt. Ha valami vírus és én is elkapom mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. dec. 28. 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmit. Vírus ellen nem tudsz mit tenni. Sűrű kézmosás, kevesebb puszilgatás.
2013. dec. 28. 22:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Sokat nem tudsz, illetve csak azt, amit a kislányod is. Hagyd kiürülni, igyál sokat és Normaflore (vagy hasonló).
2013. dec. 28. 22:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Probiotikumot szedjél. Normafloret vagy Protexint. Sok folyadék, pihenj. Én 7 hónapos terhesen kaptam el egy vírust, semmit nem tudtak adni.
2013. dec. 28. 22:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez szerencse kérdése. Vagy elkapod vagy nem. Amit tehetsz nyomod a c vitamint és a protesxint.

Én van, hogy egy síma lefolyású hányós vírust elkapok, de volt olyan is, hogy 8 hónapos terhes voltam, az 1,5 évesem a fertőzőre került. Én nem lehettem volna ott, de az orvos megértették,és belophattam magam. A fertőzőn voltam vele 1 egész hétig és egyszer sem ment a hasam és nem hánytam :) Nagyon féltem, de a kicsinek is szüksége volt rám. Körülöttem folyton hányás hasmenés ment más gyerekek is. Tehát én erre azt mondom szerencse kérdése.

2013. dec. 29. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!