Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10+6 hetes terhes vagyok,...

10+6 hetes terhes vagyok, férjem elkapta a hányós-hasmenős vírust, nagyon magas láza is van, mi történhet ha elkapom?

Figyelt kérdés
Voltatok így? Lett baja a babának? Nagyon aggódom. Tegnap este kezdődött neki a gyomor fájás, ma délelőtt eljöttem a szüleimhez, hogy hátha nem kapom el. De nem tudom nem e volt már késő, esetleg a tünetek megjelenése előtt fertőzött e már. De nagyon félek, hogy elkapom és baja lesz a pocaklakónak.:(
2012. ápr. 14. 16:24
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

Nagyon sok anyukától olvastam,h ezen átesett és egészséges babája született.

Nagyon jól tetted,h eljöttél onnan.

Vegyél be nagyadag C vitamint és akkor ha elkapod is enyhébb lesz.

2012. ápr. 14. 16:26
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Egyrészt a tünetek megjelenése előtt ez már bőven fertőző, másrészt pedig nem lesz semmi baj. :) Láz esetén, ha valami mégis lenne kórház, mert ott hamarabb le tudják nyomni. Nyugalom, sokakkal megtörtént, hogy átestek ilyesmin. :)
2012. ápr. 14. 17:37
 3/6 anonim ***** válasza:
81%

Amíg pótolod a folyadékot addig nem lesz semmi baj. kiszáradástól óvd magadat ha bele esnél.

Nekem 9-ik héten volt. épp haza értünk egy 10 órás repülö útról. elöször férjemnek majd nekem pár napra rá.

én eröltettem a vizet még úgy is hogy megittam és kihánytam, akkor kortyolgattam, csak menjen be valami.

A sok hányás hasmenés vetélést is okozhat, de szerintem ott már rég rossz ha ettöl valaki ebben a korban elvetél.

2012. ápr. 14. 17:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Én elkaptam a közepe felé, fostam-hánytam, lázas voltam, aztán beleestem az influenzába, majd tüdőgyulladásom is lett. Élmény volt, de nem lett baj.

Algopyrinnel le kellett nyomnom a lázat, de nem szedtem semmit sem rá, kivéve egy szopogatós gyógynövénycukorkát a köhögésre.

2012. ápr. 16. 15:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 14 hetesen kaptam el és 16 hetesen is, mert tanítok és a suliban minden túrót elkaptam.

Ráadásul én az elején amúgy is émelygős voltam, ráadásul délután- este.

Erőltettem magamba a vizet és vettem cukormentes háztartási kekszet, az még lement valahogy. Persze ki is jött. De akkor is lenyomtam. 3-4 apig tartott, a nappalok jobbak voltak, de éjjel 2 óránként hánytam. Sztem erőltess magadba vizet és valami kaját.

Remélem mára jobban vagy!

Üdv, 26 hkm

2012. ápr. 16. 15:33
 6/6 anonim ***** válasza:

a vízbe egy pici sót tegyél, hogy az ásványi nyagot pótold és egy kis háztartási keksz, ahogy írták

de ha mázlid van nem kaptad el

a lázon kívül még az erölködés a hasmenés közben az ami bibi lehet (hasprés), ha elkapod maradj otthon és koplald/diétázd ki, nem lesz semmi baj,

ja és a felszálló fertőzésekre figyelj még, mert hamsenés után gyakori a hüvely bacifertőzés is szóval alapos gyakori intimlemosós mosakodás...

2012. ápr. 16. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!