-Mit tegyek? Mivel a parom hirtelen ugy dontott hogy nem akar elvenni felesegul, peddig 17 hetes terhes vagyok. Csak azert nem mentem abortuszra mert a parom biztositott arrol hogy szeret es elvesz. Mar nem akarom a babat.
Szia!
Köszönöm, hogy megtiszteltél privát leveleddel. Okosabbat még így sem tudok írni, kevés volt az az info, amit írtál, nyílván ezért kaptál ennyi negatív választ. Tudod a kérdésednél az utolsó mondatod nagyon sokaknak szemet szúr. Ezen az oldalon rengetegen vannak, akik évek óta egy kisbabáért fohászkodnak, neked sikerült és elvetetnéd, mert félsz. Nem tudom mit vártál a válaszadóktól, talán, hogy mindenki azt mondja majd, hogy persze vetélj el, add örökbe és bla bla, attól még boldogan fogtok élni a pároddal? Hát nem.
Ha attól félsz, hogy "elveszi" a babád, akkor gyere haza pocakosan és szüld meg itthon. Azt írod szeretitek egymást, párod kényeztet, így viszont nem értem az aggódásodat. Aztán írod, hogy orvoshoz sem vitt el, vagy mi. Nekem ez ellentétnek tűnik.
Ez a te életed, mi sok okosat nem tudunk neked tanácsolni. Gondolom, hogy pánikba estél és nem tudod most merre indulj, mi legyen veletek, de ilyet ne mondj, mint az utolsó mondatod, mert, ha meg ez történik, akkor azt végképp nem fogod tudni feldolgozni.
Nyugodj meg, ülj le a pároddal, magyarázd el neki, hogy mi van. Vagy gyere haza, hátha itthon van segítséged (családod, barátok), a babát ne bántsd, ő nem hibás semmiért.
Te jó Isten!
Te nem vagy normális, már ne is haragudj... Méghogy szereted a gyerekeket! Azt az egyet sem szereted, aki sajátodként fejlődik és éldegél a pocakodban!!! Hogy szeretheti valaki a gyerekeket, ha éppen meg akar a sajátjától szabadulni???
Nagyon remélem, hogy vállalja majd valaki, akinél szerető és teljes családban nőhet fel.
És ezt az elméletedet ne nagyon hangoztasd élő szóban, mert még meg találnak lincselni.
Ja, még valami: jósnő is vagy, hogy előre tudod, hogy jövő héten megmozdul???
És még te is anyának hívod magad... Szánalmas. A babán elverni a port, csak mert nem vesznek feleségül, ha már egyszer elf.ngottad magad.
3. válaszoló vagyok!
Nagyon díjazom, hogy írtál a fejleményekről! Örülök, hogy teljesen más a tényállás, és kívánom, hogy egészséges kisfiatok szülessen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!