Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » -Mit tegyek? Mivel a parom...

-Mit tegyek? Mivel a parom hirtelen ugy dontott hogy nem akar elvenni felesegul, peddig 17 hetes terhes vagyok. Csak azert nem mentem abortuszra mert a parom biztositott arrol hogy szeret es elvesz. Mar nem akarom a babat.

Figyelt kérdés
- 4 honapja elek a baratomnal Nemetorszagba,es mikor kiderult hogy terhes lettem tolle,en nem akartam a babat de a parom rabeszelt,a mai napig varja ezt a kicsit,de miutan azt mondta hogy nem muszaj elvenie ahozz hogy biztositva legyek,stb..,azotta nem akarom.Elvetetni nem lehet mar,adjam orokbe,kinek kellene?Duhos vagyok mivel tudom hogy a parom szeret,es nem tudom miert nem akar elvenni.Jovoheten mar megmozdul a baba,es ketsegbevagyok esve.A barom szerint az az oka hogy mi lesz ha mar el akarunk valni,itt nagyon kacifantos a dolog.Akkor kerdezem en,erre miert nem gondolt mikor mindenaron azt akarja hogy tartsuk meg,es elmondtam neki ez nagy feleloseg,es nem ugy van hogy megszulom es ha megunom ,vagy meggondolom magam akkor itthagyok mindent.Kerlek segitsetek.Barcsak elvetelnek :(
2009. dec. 4. 20:34
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
76%
még h kétségbe van esve??haggyad már magad te is!!egy f@sz miatt aki nem akarja elveni,azt kívánja h vetéljen el??tudod mi vagy te kérdező??egy szutyok dög!!!!ne kellett volna magadat felcsináltatni ha csak pusztán férjfogásra akartad a gyereket!és most h nem jött össze,már menjen is el az a szegény kisbaba mi??te az életet sem érdemled meg nemhogy egy kisbabát!!!remélem a pasidnak lesz annyi esze és soha nem fog elvenni!!!!akaszd fel magad szerintem,de csak miután megszültél!!!mindenki jobba járna!!!ez az én véleményem!!!nekem eszem ágában sem lenne azt kívánni h vetéljek el,még akkor sem ha elhagyna a pasim!!egy f@sz nem ér annyit mint egy gyerek!!!ennyi!!!de te bebizonyítottad h neked többet ér!!!szégyelld el magad te hulladék!!!
2009. dec. 5. 01:57
 32/40 anonim ***** válasza:
84%

Szia!

Köszönöm, hogy megtiszteltél privát leveleddel. Okosabbat még így sem tudok írni, kevés volt az az info, amit írtál, nyílván ezért kaptál ennyi negatív választ. Tudod a kérdésednél az utolsó mondatod nagyon sokaknak szemet szúr. Ezen az oldalon rengetegen vannak, akik évek óta egy kisbabáért fohászkodnak, neked sikerült és elvetetnéd, mert félsz. Nem tudom mit vártál a válaszadóktól, talán, hogy mindenki azt mondja majd, hogy persze vetélj el, add örökbe és bla bla, attól még boldogan fogtok élni a pároddal? Hát nem.

Ha attól félsz, hogy "elveszi" a babád, akkor gyere haza pocakosan és szüld meg itthon. Azt írod szeretitek egymást, párod kényeztet, így viszont nem értem az aggódásodat. Aztán írod, hogy orvoshoz sem vitt el, vagy mi. Nekem ez ellentétnek tűnik.

Ez a te életed, mi sok okosat nem tudunk neked tanácsolni. Gondolom, hogy pánikba estél és nem tudod most merre indulj, mi legyen veletek, de ilyet ne mondj, mint az utolsó mondatod, mert, ha meg ez történik, akkor azt végképp nem fogod tudni feldolgozni.

Nyugodj meg, ülj le a pároddal, magyarázd el neki, hogy mi van. Vagy gyere haza, hátha itthon van segítséged (családod, barátok), a babát ne bántsd, ő nem hibás semmiért.

2009. dec. 5. 09:23
 33/40 anonim ***** válasza:
50%

Te jó Isten!

Te nem vagy normális, már ne is haragudj... Méghogy szereted a gyerekeket! Azt az egyet sem szereted, aki sajátodként fejlődik és éldegél a pocakodban!!! Hogy szeretheti valaki a gyerekeket, ha éppen meg akar a sajátjától szabadulni???

Nagyon remélem, hogy vállalja majd valaki, akinél szerető és teljes családban nőhet fel.

És ezt az elméletedet ne nagyon hangoztasd élő szóban, mert még meg találnak lincselni.

Ja, még valami: jósnő is vagy, hogy előre tudod, hogy jövő héten megmozdul???

És még te is anyának hívod magad... Szánalmas. A babán elverni a port, csak mert nem vesznek feleségül, ha már egyszer elf.ngottad magad.

2009. dec. 5. 16:42
 34/40 anonim ***** válasza:
H.... á....
2009. dec. 6. 13:40
 35/40 anonim ***** válasza:
Na helloka. Sikerült megbeszélned a páoddal a dolgokat?
2009. dec. 13. 11:26
 36/40 anonim ***** válasza:
50%
Én a helyedbe le sem írtam volna,de még gondolni sem mertem volna ilyesmire.Undorító amit te írtál,mert ez csodás érzés mikor egy új élet növekszik benned és te arra gondolsz,hogy bár elvetélnél!Milyen anya lesz belőled?Sajnálatos dolog,hogy ilyen nő is van a világon aki ezt kívánja!Mikor én az első babámat elvesztettem majd meg haltam,azt kívántam magamnak,hogy haljak meg én is!Annyira fájt,mert imádom a gyerekeket!Gyűlölöm az olyan anyákat aki eldobja vagy abortuszra megy.Na arról meg nem is beszélve,hogy képes megölni a kis picurkát.Most boldogan várom a 2 babámat és én attól félek,hogy rendbe legyen a picikém és hogy boldog baba legyen.Én a helyedbe ezen agyalnék már,hisz érezned kell már a mocorgását.Én alig várom,hogy meg mozduljon!Tudjam minden oké!Azt hogy nem vesznek el az egy másodlagos dolog!Így is boldogan lehet élni és talán így még jobb is,mert egy papír nem köt össze és miután már elvesz jönnek a veszekedések.Én is azt szerettem volna ha valaki elvesz,de most már lassan 30 éves fejjel azt kívánom magamnak és azoknak akik babát várnak,hogy legyenek így is boldogok és boldogan várják a picikét még akkor is ha nincsenek összeházasodva!Nekem már annyi is elég,hogy tudom növekszik bennem egy élet amiért csakis én vagyok még a felelős és vigyáznom kell a picire!Szerintem neked is így kéne gondolkodni!Én olyan idős voltam mint te mikor elvesztettem a babát és soha nem gondoltam arra,hogy elvetéljek,pedig a párom másfele is kacsingatott.Na mindegy ez a te életed és remélem mikor meg születik lesz eszed és örökbe adod vagy gondosan ápolod,bár ezt nagyon kétlem az utóbbit!Nem hisztizni kell hanem kezedbe venni a gondokat és felülkerekedni rajta és boldogan várni a pici babát!Remélem el gondolkodol azon amit itt le írtak neked az előttem lévő kismamák vagy anyukák!Sajnállak téged,de legjobban a benned növekvő babucit!Szia
2009. dec. 15. 11:32
 37/40 A kérdező kommentje:
Kb egy jo honapja irtam ezt ki.De banom.Idokozben kiderult hogy egy egeszseges kisfiut hordok a szivem alatt,azotta a parom a barataival csak az eskuvonkrol beszel.Teves volt minden.Csak a mult felelmei gyotortek.Boldog vagyok hogy szulhetek egy fiut a paromnak:)Koszonom mindenki valaszat,megha hideg is volt.
2010. jan. 4. 22:26
 38/40 anonim ***** válasza:

3. válaszoló vagyok!

Nagyon díjazom, hogy írtál a fejleményekről! Örülök, hogy teljesen más a tényállás, és kívánom, hogy egészséges kisfiatok szülessen :)

2010. jan. 5. 16:38
 39/40 anonim ***** válasza:
Szia kérdező!Az utolsó voltam.Örülök neki,hogy boldog vagy és rendeződik az életetek!Úgy néz ki én is kisfiút hordok a szívem alatt!Bár sajnos én még nem lehetek teljesen boldog mert vár rám még egy vizsgálat jövőhét pénteken amiből kiderül,hogy egészséges a picikém.Sok boldogságot és boldog babavárást kívánok!17hetes km
2010. jan. 6. 15:18
 40/40 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a jokivansagokat.Nekem hala istennek egeszseges fiam lesz es mar 22 hetes vagyok.Imadom ahogy boxolja a belsomet.A polgarink marciusba lesz:)
2010. jan. 6. 16:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!