Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » -Mit tegyek? Mivel a parom...

-Mit tegyek? Mivel a parom hirtelen ugy dontott hogy nem akar elvenni felesegul, peddig 17 hetes terhes vagyok. Csak azert nem mentem abortuszra mert a parom biztositott arrol hogy szeret es elvesz. Mar nem akarom a babat.

Figyelt kérdés
- 4 honapja elek a baratomnal Nemetorszagba,es mikor kiderult hogy terhes lettem tolle,en nem akartam a babat de a parom rabeszelt,a mai napig varja ezt a kicsit,de miutan azt mondta hogy nem muszaj elvenie ahozz hogy biztositva legyek,stb..,azotta nem akarom.Elvetetni nem lehet mar,adjam orokbe,kinek kellene?Duhos vagyok mivel tudom hogy a parom szeret,es nem tudom miert nem akar elvenni.Jovoheten mar megmozdul a baba,es ketsegbevagyok esve.A barom szerint az az oka hogy mi lesz ha mar el akarunk valni,itt nagyon kacifantos a dolog.Akkor kerdezem en,erre miert nem gondolt mikor mindenaron azt akarja hogy tartsuk meg,es elmondtam neki ez nagy feleloseg,es nem ugy van hogy megszulom es ha megunom ,vagy meggondolom magam akkor itthagyok mindent.Kerlek segitsetek.Barcsak elvetelnek :(
2009. dec. 4. 20:34
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
76%
Eszem ágában nincs férjhezmenni (Bocsi az előbb lemeradt 1-2 betű)
2009. dec. 4. 21:37
 22/40 anonim ***** válasza:
37%
Bocsi, de nem vagy érett nő, hiába vagy 26 éves. Nem értem, hogy lehet ilyet kívánni, hogy bárcsak elvetélnél... Az a kis élet nem tehet róla, hogy a párod meggondolta magát az esküvővel kapcsolatban. Ő német állampolgár? Ha az, akkor szerintem attól tart, hogy azért akarod, hogy elvegyen, hogy te is megkaphasd a letelepedésit. Ha szeret, kényeztet és várja a babát, akkor miért kételkedel benne? Esküvő után is gondolhatja úgy, hogy lelép... Mennyi ilyet láttunk már... Mi nem vagyunk összeházasodva, mégis boldogan neveljük 10 hetes kicsi fiúnkat. Ha meg attól tartassz, hogy ha ott szülöd, akkor nem hozhatod haza, akkor meg szüld meg itthon. Bár nem értem, hogy miért ne hozhatnád haza, attól mert német állampolgár lesz, még elhozhatod. Miért? Szerinted ha a párod elhagyna, lemondana a gyerekről, és neked haza kellene jönnöd, akkor a gyereket otthagyod az utcán, mert nem lehet elhozni? EZt a logikát nem értem. Sőt, lehet kérni a kettős állampolgárságot is szerintem ilyen esetekben, de ezután utána kellene járni.
2009. dec. 4. 21:39
 23/40 anonim ***** válasza:
57%
napokba is hasgorcsom van,volt mar egy ajulasom,es sorolhatnam,de a parom arra sem volt kepes hogy orvoshoz vigyen. most mi van ??? kényeztet???
2009. dec. 4. 21:46
 24/40 A kérdező kommentje:
-OK IGAZATOK VAN!CSAK BEPANIKOLTAM,NEM AKAROM BANTANI A BABAMAT,ES NEM VAGYOK FELELOTLEN,CSAK MEGIJEDTEM.iGAZATOK VAN ABBAN IS HOGY NEM MUSZAJ HAZASOK LEGYUNK,AHOZZ HOGY BOLDOGAN ELJUNK,HISZEN SZERET ES EN IS OT,TEMA LEZARVA.
2009. dec. 4. 21:47
 25/40 anonim ***** válasza:
62%

Azért gondolkodjatok!A kérdező teljesen kétségbe van esve,és még akkor ilyeneket írtok,neki!Elhiszem hogy gonosz dolog nem örülni,és olyant kívánni,hogy bárcsak...DE van úgy hogy az ember feje fölött összecsapnak a hullámok.

Szerintem is kérvényezd a Német magyar nagykövetségen,(vagy hol) hogy a születendő babád magyar állampolgár is lehessen.A barátoddal meg ülj le beszélgetni,hogy hogy is van ez az először ígérek majd meggondolom magam.Ha úgy van ahogy állítja,hogy szeret,meg fogod tudni vele beszélni.Másfelől ne akard örökbe adni,és pláne ne elveszíteni,mert azt egy egész életen át Bánnád.

Harmadszor:Ha megszületik a baba,automatikusan megkapod a minimum tartózkodási engedélyt mellé.Ugyanis a 18szülinapjáig te is felelős vagy érte.Úgyhogy az nem olyan egyszerű,hogy kiraknak az országból

És ahelyett,hogy ilyeneken gondolkodol,sürgősen tanulj németül.Annak nagyobb hasznát veszed!

Kitartást,és igenis örülj a picidnek.Nem dőlt még össze a VILÁG!!!

2009. dec. 4. 21:52
 26/40 anonim ***** válasza:
49%

Hogy Te milyen hülye vagy!

www.golyahiregyesulet.hu keresd fel őket és add örökbe a babát, neked nem való gyerek.

2009. dec. 4. 21:58
 27/40 anonim ***** válasza:
49%

szegyeld magad, ha igy gondolsz a babadra!

szerintem csak bepanikoltal es a parod is, beszeljetek meg!!!!

kivanom, hogy boldogok legyetek egyutt!

2009. dec. 4. 22:00
 28/40 anonim ***** válasza:
84%
Szia!Az én szüleim elválltak még 4 éves koromban,én soha nem akartam férjhez menni,van egy 20 hós kisfiam,nagyon jól megvagyunk a párommal.A boldogság nem papír kérdése,de ha te ettől teszed függővé,szíved joga,viszont a gyerekről kettötöknek kell gondoskodnotok,nr mindent apától várj,te is tegyél valamit a gyerek jövőjéért.
2009. dec. 4. 22:28
 29/40 anonim ***** válasza:
62%
itt ülök és olvasom a témát bal kézzel. a jobbikkal tartom az öt napos babámat mert szopizik. németországból írok én is. 9 éve vagyunk együtt és a mai napig nem kérte meg a kezemet a párom. kit érdekel? csak lenézek a karomra és be kell lássam a legszebb ajándékot kaptam meg tőle. ha igazán szereted akkor majd te is így fogsz érezni...
2009. dec. 4. 23:23
 30/40 anonim ***** válasza:
48%

Angliaban elek es meg veletlenul sem lesz angol....

ugyan ugy magyar lesz csak itt szuletett!!

Ha a pasi csak nemet akkor lesz KETTOS allampolgar!!!

Szived szerint megolned a gyereked, mert tudatlan vagy!!

Szep....mar reagaltam egyszer.....de ezt le kellett irnom.

2009. dec. 4. 23:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!