-Mit tegyek? Mivel a parom hirtelen ugy dontott hogy nem akar elvenni felesegul, peddig 17 hetes terhes vagyok. Csak azert nem mentem abortuszra mert a parom biztositott arrol hogy szeret es elvesz. Mar nem akarom a babat.
Azért gondolkodjatok!A kérdező teljesen kétségbe van esve,és még akkor ilyeneket írtok,neki!Elhiszem hogy gonosz dolog nem örülni,és olyant kívánni,hogy bárcsak...DE van úgy hogy az ember feje fölött összecsapnak a hullámok.
Szerintem is kérvényezd a Német magyar nagykövetségen,(vagy hol) hogy a születendő babád magyar állampolgár is lehessen.A barátoddal meg ülj le beszélgetni,hogy hogy is van ez az először ígérek majd meggondolom magam.Ha úgy van ahogy állítja,hogy szeret,meg fogod tudni vele beszélni.Másfelől ne akard örökbe adni,és pláne ne elveszíteni,mert azt egy egész életen át Bánnád.
Harmadszor:Ha megszületik a baba,automatikusan megkapod a minimum tartózkodási engedélyt mellé.Ugyanis a 18szülinapjáig te is felelős vagy érte.Úgyhogy az nem olyan egyszerű,hogy kiraknak az országból
És ahelyett,hogy ilyeneken gondolkodol,sürgősen tanulj németül.Annak nagyobb hasznát veszed!
Kitartást,és igenis örülj a picidnek.Nem dőlt még össze a VILÁG!!!
Hogy Te milyen hülye vagy!
www.golyahiregyesulet.hu keresd fel őket és add örökbe a babát, neked nem való gyerek.
szegyeld magad, ha igy gondolsz a babadra!
szerintem csak bepanikoltal es a parod is, beszeljetek meg!!!!
kivanom, hogy boldogok legyetek egyutt!
Angliaban elek es meg veletlenul sem lesz angol....
ugyan ugy magyar lesz csak itt szuletett!!
Ha a pasi csak nemet akkor lesz KETTOS allampolgar!!!
Szived szerint megolned a gyereked, mert tudatlan vagy!!
Szep....mar reagaltam egyszer.....de ezt le kellett irnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!