Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » -Mit tegyek? Mivel a parom...

-Mit tegyek? Mivel a parom hirtelen ugy dontott hogy nem akar elvenni felesegul, peddig 17 hetes terhes vagyok. Csak azert nem mentem abortuszra mert a parom biztositott arrol hogy szeret es elvesz. Mar nem akarom a babat.

Figyelt kérdés
- 4 honapja elek a baratomnal Nemetorszagba,es mikor kiderult hogy terhes lettem tolle,en nem akartam a babat de a parom rabeszelt,a mai napig varja ezt a kicsit,de miutan azt mondta hogy nem muszaj elvenie ahozz hogy biztositva legyek,stb..,azotta nem akarom.Elvetetni nem lehet mar,adjam orokbe,kinek kellene?Duhos vagyok mivel tudom hogy a parom szeret,es nem tudom miert nem akar elvenni.Jovoheten mar megmozdul a baba,es ketsegbevagyok esve.A barom szerint az az oka hogy mi lesz ha mar el akarunk valni,itt nagyon kacifantos a dolog.Akkor kerdezem en,erre miert nem gondolt mikor mindenaron azt akarja hogy tartsuk meg,es elmondtam neki ez nagy feleloseg,es nem ugy van hogy megszulom es ha megunom ,vagy meggondolom magam akkor itthagyok mindent.Kerlek segitsetek.Barcsak elvetelnek :(
2009. dec. 4. 20:34
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
-Olvassatok megegyszer el!!!Azt irtam hogy en a kezdetektol felvilagositottam a paromat hogy mivel jar egy baba,tudom mert mar van egy 3 eves lanyom.Amugy nem voltam felelotlen,csak itt Nemetorszagba nem ismerem ki magam,nem beszelem a nyelvet,ugyan kitol kerhettem volna segitseget,csak a paromat ismerem.Es a hazassag szamomra fontos.Es igen szeretem a paromat.Ugyan hogyan nevelhetnek 2 gyereket egyedul,munkanelkul,itt a valsag haliho.Es hogy kettonk kozott ki a felelotlen?Mivel en csak vendegkent vagyok itt N.orszagba,es a terhessegem soran 2-szer majdnem elveteltem,es a napokba is hasgorcsom van,volt mar egy ajulasom,es sorolhatnam,de a parom arra sem volt kepes hogy orvoshoz vigyen.Ezert szuljek neki babat?Es a masik ha megszulom,es hazamegyek az en orszagomba,akkor a picit nem vihetem magammal.A szuleim azt tanacsoltak hogy csak akkor szuljem meg ha a parom el is vesz.Mi lesz a babaval ha egy ev utan haza kel mennyjek mivel lejar a tartozkodasi engedelyem,es a gyereket nem vihettem mivel o nemet allampolgar lesz?
2009. dec. 4. 21:01
 12/40 anonim ***** válasza:
59%

Megprobalok ugy irni most mintha ertelmes lennel!!

Te csak azert tartottad meg a babadat, mert akkor elvesz a palid?? hmmmm

Te nem gyereket hanem egy ferjet akartal.

Sokan az egyik kezuket is levagnak ha lehetne egy egeszseges gyermekuk!

Remelem egeszsegesen szuletik a baba es szereto SZULOKHOZ kerul.

Orulok, ha nem tartod meg a babat, igy talan van lehetosege egy boldog eletre.

Neked elo viragot nem vennek....

2009. dec. 4. 21:02
 13/40 anonim ***** válasza:
81%
Attól hogy nem akar feleségül venni,még szerethet!Lehet csak megijedt egy pillanatra nem???Beszélgess vele!Vagy kerek-perec megmondta a frankót?
2009. dec. 4. 21:08
 14/40 anonim ***** válasza:
50%

A 3 éves gyereked apja elvett??? :)

Nekünk van egy 10 éves és egy 17 hós fiúnk, de nem vagyunk házasok. Attól még minden oké.

Nincs pénzünk esküvőre. :(

2009. dec. 4. 21:16
 15/40 A kérdező kommentje:
-Ne ertsetek felre,imadom a gyerekeket,csak az duhitett fel hogy ha szeret es jol kijovunk egymassal,eddig nem is volt vitank,akkor mi a baj?Meg abban a stadiumba vagyok hogy ertelmetlen szamomra hogy kezzel labbal orul a picinek es engem is naponta kenyeztett,de fel attol ha elvesz,talan ido utan megbanjuk,es a valas sokkal nehezebb.Mar 26 eves erett no vagyok,es nagy tapasztalatom van a gyereknevelesben,talan amiatt is ragaszkodok a hazassaghoz,mivel mar volt egy nagy csalodasom mikor az elso kicsimet letagadta az apja,es fellek egy ujjabbtol.Ertitek mar?
2009. dec. 4. 21:17
 16/40 anonim ***** válasza:
34%

Ha a válás ténye foglaloztatja akkor eleve nem szeret ezért nem akar elvenni - ez egyértelmű.

Most jó vagy neki de hosszú távon nem akar ez egyértemü.

Imádkozz hogy elvetélj - ez lenne jobb mindenkinek.

2009. dec. 4. 21:24
 17/40 anonim ***** válasza:
68%
Ha félsz attól,h nem hozhatod haza a babádat miután megszültél,mert német állampolgár lesz, akkor miért nem jössze haza most és szülöd meg itthon???Azért mert szereted? Szerintem a baba mindennél fontosabb! Én is úgy vállaltam a párommal a babát,h nem vagyunk összeházasodva és nekünk ez semmi gondot nem okoz!Boldogok vagyunk így is!
2009. dec. 4. 21:25
 18/40 anonim ***** válasza:
55%
hát én sose tudtam igy gondolkodni....mikor trhes lettem,akkor mindig azt mondtam hogy ha kell egyedül is felnevelem,de nekem kell a babám....nem azért szültem hogy elvegyen a férjem,és külömben is,majdnem 1éves volt mire összeházasodtunk....ugyhogy te nem vagy anyának való....
2009. dec. 4. 21:35
 19/40 anonim ***** válasza:
63%
Amúgy védekezésről még nem hallottál? Amúgy is felelőtlen dolog 4 hónap után azt hinni hogy már nagyon ismered a párod. Mi 6 éve vagyunk együtt és eddig az esküvő pénzt elnyaraltuk most jön a baba és most ráköltjük majd azt a pénzt. Eszem ágában is férjhezmenni.
2009. dec. 4. 21:35
 20/40 anonim ***** válasza:
79%
ki mondta neked ezt az állatságot h nem jöhetsz haza?nem kommunizmus van cshájé :)))én is így voltam és láss csodát hazajöttem pedig az enyém amerikai állampolgár.huuu.ennyi.amugy meg európai unio is van meg egyéni szabadságjog is van és ha te haza akarnál jönni és ha a babát is akarnád megtehetnél bármit.de ilyet még anya szájából nem hallottam h bárcsak elvetélnék....tényleg így utálod a saját véredet?a kicsi babádat?h még örökbe is adnád h neked könnyebb legyen?hát én ha minden nap koldulni járnék,a gyerekemért akkor is harcolnék.LEHETNE AKÁRMILYEN A PÁROM.minden akarat kérdése
2009. dec. 4. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!