Mi a véleményetek a H1N1 elleni védőoltásról? Szerintetek be kellene oltatnom magam 36 hetes terhesen? Melyik lehet a veszélyesebb maga az oltás, vagy a vírus?
Ma 21.07es!
Egyetértek veled. Továbbá bennünk (szintén 32 hetes) már elég idős a magzat ahhoz, hogy ha kell, azonnal kivegyék. "HISZ A VÍRUS NEM JUT ÁT A PLACENTÁN, A MAGZATRA CSAK A LÁZ A KÁROS" ezt ceizel mondta asszem a reggliben. Akkor kérdem én, miben halt meg az a két magzat? Csak nem mégis megkapta (hisz ugye a h1n1be haltak meg)? Vagy esetleg az orvosok hibáztak és olyan gyógyszert adtak az anyának, amit a baba miatt nem kaphatott volna? Megértem én ezt is, hisz az anya élete fontos, de akkor NE MONDJÁK AZT, hogy a h1n1be haltak meg a magzatok, mert ez így hazugság.
Ha jól tudom, a halva született magzat anyjának a tüdeje súlyosan károsodott, most már ne is nagyon működik, az oxigént gyakorlatilag egy gép juttatja az anya vérébe. Akkor meg min csodálkozunk, hogy a baba halva született? Oxigén nélkül ő sem képes élni... Szóval nem a vírusba halt bele, "csak" a következményeibe... :-( Vígasztaló, nem?
Ott van a meghalt kismama. A családjában mindenki beoltatta magát, csak épp ő nem, mert félt az oltástól. Nos, lehet követni a példáját, csak rajta...
21:07-es!
Én is szerettem volna abba a 40 %-ba tartozni, de sajnos a másik 60% nem oltatja be magát, ez van.
Köszönet a sok netes baromságnak és tévhiteknek, amiket már nem lehet kitörölni a köztudatból, mindegy milyen nagy koponyák bizonyítják az ellenkezőjét.
Szomorú...
37 hetes vagyok. Persze ha belázasodnék, megcsászároznak és kész.De mi lesz utána? Szoptatásra nem sok esély lenne. Babát viszik a csecsemő és gyerekosztályra.Gyógyszereket kap, ha esetleg ő is lázas lesz...Nehéz döntés az biztos...
21.07-es kismama vagyok. Én ha nem lennék terhes, azonnal, az elsők között oltatnám magam, hiszen egy felnőtt szervezet máshogy reágál az oltóanyag összetevőire, pl. a higanyra.Nem gondolkodnék egy percig sem. S hogy miért nem oltat a maradék 60% ? A rossz propaganda, a média minket befolyásoló hatása. Imádják riogatni az embereket, hiszen ebből élnek.
Tény, hogy emberek halnak bele, s veszélyesebb mint az eddigi influenzák, de engem csak az tudna meggyőzni az oltóanyag megfelelő minőségéről, ha saját környezetemben születnek meg olyan babák, akiknek az anyja korábban beoltatta magát.
Durva leszek: Csak nem mi vagyunk a kisérleti alanyok /ugye mivel még nem kísérletezték/ . Nem vagyok 100%-ig oltásellenes félre nem értsetek. Csak a legjobbat akarom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!