Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a H1N1...

Mi a véleményetek a H1N1 elleni védőoltásról? Szerintetek be kellene oltatnom magam 36 hetes terhesen? Melyik lehet a veszélyesebb maga az oltás, vagy a vírus?

Figyelt kérdés
A nőgyógyászom, a szülésznőm és a védőnőm ajánlják, de én úgy érzem jobban félek az oltás mellékhatásaitól és következményeitől mint magától a vírustól. Olyan mintha csak fel fújnák ezt az egészet a médiában.
2009. dec. 4. 13:47
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Ma 21.07es!

Egyetértek veled. Továbbá bennünk (szintén 32 hetes) már elég idős a magzat ahhoz, hogy ha kell, azonnal kivegyék. "HISZ A VÍRUS NEM JUT ÁT A PLACENTÁN, A MAGZATRA CSAK A LÁZ A KÁROS" ezt ceizel mondta asszem a reggliben. Akkor kérdem én, miben halt meg az a két magzat? Csak nem mégis megkapta (hisz ugye a h1n1be haltak meg)? Vagy esetleg az orvosok hibáztak és olyan gyógyszert adtak az anyának, amit a baba miatt nem kaphatott volna? Megértem én ezt is, hisz az anya élete fontos, de akkor NE MONDJÁK AZT, hogy a h1n1be haltak meg a magzatok, mert ez így hazugság.

2009. dec. 4. 22:16
 22/25 anonim ***** válasza:

Ha jól tudom, a halva született magzat anyjának a tüdeje súlyosan károsodott, most már ne is nagyon működik, az oxigént gyakorlatilag egy gép juttatja az anya vérébe. Akkor meg min csodálkozunk, hogy a baba halva született? Oxigén nélkül ő sem képes élni... Szóval nem a vírusba halt bele, "csak" a következményeibe... :-( Vígasztaló, nem?

Ott van a meghalt kismama. A családjában mindenki beoltatta magát, csak épp ő nem, mert félt az oltástól. Nos, lehet követni a példáját, csak rajta...

2009. dec. 4. 22:59
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

21:07-es!

Én is szerettem volna abba a 40 %-ba tartozni, de sajnos a másik 60% nem oltatja be magát, ez van.

Köszönet a sok netes baromságnak és tévhiteknek, amiket már nem lehet kitörölni a köztudatból, mindegy milyen nagy koponyák bizonyítják az ellenkezőjét.

Szomorú...

37 hetes vagyok. Persze ha belázasodnék, megcsászároznak és kész.De mi lesz utána? Szoptatásra nem sok esély lenne. Babát viszik a csecsemő és gyerekosztályra.Gyógyszereket kap, ha esetleg ő is lázas lesz...Nehéz döntés az biztos...

2009. dec. 5. 05:17
 24/25 anonim ***** válasza:

21.07-es kismama vagyok. Én ha nem lennék terhes, azonnal, az elsők között oltatnám magam, hiszen egy felnőtt szervezet máshogy reágál az oltóanyag összetevőire, pl. a higanyra.Nem gondolkodnék egy percig sem. S hogy miért nem oltat a maradék 60% ? A rossz propaganda, a média minket befolyásoló hatása. Imádják riogatni az embereket, hiszen ebből élnek.

Tény, hogy emberek halnak bele, s veszélyesebb mint az eddigi influenzák, de engem csak az tudna meggyőzni az oltóanyag megfelelő minőségéről, ha saját környezetemben születnek meg olyan babák, akiknek az anyja korábban beoltatta magát.

Durva leszek: Csak nem mi vagyunk a kisérleti alanyok /ugye mivel még nem kísérletezték/ . Nem vagyok 100%-ig oltásellenes félre nem értsetek. Csak a legjobbat akarom!

2009. dec. 5. 11:26
 25/25 anonim ***** válasza:
Hát igen...Kíváncsi lennék, mi lett volna ha a nem kismamák sorra oltatják magukat, lehet akkor nekünk nem is ajánlanák az orvosok...
2009. dec. 5. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!