Oltás az új vírus ellen? Én nem merem,8 hetes terhes vagyok.
Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 18:42
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Nem csodálom. Én és családom egyik tagja sem oltatjuk magunkat, még a kicsi lányomat sem. Főleg terhesen nem oltatnám magam, féidős vagyok
3/6 anonim válasza:
szia én 24 hetes vagyok sok ilyen kérdés volt már olvasgass utánna miket irnak a kismamik.irde be a keresőbe h1n1 kidob rengeteget.
Én nem adatom be és senki akit ismerek sőt a patikusok panaszkodnak hogy nem fogy háááááát azért elgondolkodnék senki nem adatja be ezek szerint vagy csak minimálisan...nekem a dokim nem is engedné megkérdeztem csak ugy hogy mit ajánl ő meg megtiltotta...
4/6 anonim válasza:
Ne oltasd be magad mert veszélyes a magzatra hiába mondják,hogy a kismamákat is be kell oltani.Azért is veszélyes mert a magzat nem tud védekezni az oltás ellen,mert ha nincs jelen a vírus akkor feles leges az oltás.És szerintem mindennél fontosabb a babád élete mint az oltás.Ne tégy hülyeséget mert nem csinálhatod vissza.
5/6 anonim válasza:
12. hét előtt be sem adják.Én már kihúzom,mire ideér a vírus.
6/6 anonim válasza:
22 hetes vagyok és beoltattam magam.Én félek a vírustól és az orvosom szerint oltassak.Ha a legyengített vagy nem élő vírustól ami a vakcinában van ennyire félnek az emberek miért nem félnek az életerős vírustól amit megkaphatnak?Az nem árt a babának?Arra mi a bizonyíték,hogy ha megkapja nem lesz gond?Attól mi védi meg a magzatot?Azt ki kisérletezték?Én nem a népi hiedelemre hagyatkoztam!A döntésem Dr Mészer Zsófia védő oltás tanácsadó,Dr Csohán Ágnes és a Heim Pál igazgató főorvosa tanácsa miatt lett ez.Mind annyian nagy tudású elismert szakemberek.Nagyon sok helyen tájékozódtam és megnyugodtam,nem érdekelnek az összeesküvés elméletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!