25 hetes kismamák hogy vagytok?
Sziasztok! Az elmúlt napokban én is nagyon fáradékony vagyok.
nekem ez a 25.hét
Szintén kisfiú :) a Névvel bajban vagyunk, de valószínűleg B.Patrik Péter lesz.
Sajnos a mai nap kissé elkeseredtem, mert úgy néz ki nem fogok tudni majd szoptatni, csak a lefejt tejet ihatja majd a babám.
Még semmit nem vettünk, mert ez a 3. próbálkozás, és babonás vagyok, majd február végén/márciusban kezdünk vásárolni.
Szia! Miért nem fogsz tudni szoptatni, mi a gond?
Úgy látom most a kisfiúk vannak többségben mindenfelé :)
Sziasztok,
25+5 napos vagyok, kislányt várunk (Gerda Éva).
A derekam nagyon szokott fájni, de eleve volt egy kis gond a gerincemmel, úgyhogy már megszoktam, igyekszem borogatni.
Az aluszékonyság általában délután jelentkezik, 5 óra körül, akkor általában le is dőlök és simán alszom két órát, egyébként éjjel meg nagyon nehezen találom meg a helyemet :)
Vásárolni még semmit nem vásároltuk. Kinéztünk ezt-azt, de a konkrét megvásárlásával még várunk.
Holnap leszek 25 hetes.Még nagyon kicsi a hasam,olyan,mintha jól bekajáltam volna :-)
Ettől függetlenül minden okés,szépen fejlődik,mozog is jó sokat.
Kisfiút várunk,Levente vagy Dániel lesz a neve.
Én megvettem már nagyon sok mindent,mert használtakat nézünk,amiből lehet és így hamar le kell csapni az "akciókra"
Van már babakocsi,vele együtt mózes és autós hordozó,légzésfigyelő,ruhák garmada,szekrények,kiságyat kapunk jövő héten(sajna mást mindent venni kell)
Kifestettem az egész lakást is,nem régen lett kész.Nem akartam nagy hassal csinálni ezeket,így legalább kész és nagyon szép lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!