Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetes kismamák hogy vagytok?

25 hetes kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Én az elmúlt 2 napban nagyon fáradékony voltam, lehet az idő miatt is, de gy éreztem egyfolytában csak aludnék..
2014. jan. 22. 17:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia,Én 25+3 hkm vagyok,és nálam is hasonló a helyzet,elég sokat aludtam az elmúlt pár napban,és egyfolytában fáj a gerincem és a derekam,de ezen kívül jól vagyunk,a pici már nagyon-nagyokat rugdos,de ez engem megnyugtat. :) Nekünk kis fiunk lesz,nektek?Ti ,hogy vagytok?
2014. jan. 22. 17:55
 2/10 A kérdező kommentje:
A fáradtságot leszámítva én is jól vagyok, más panaszom nincs :) Nekem is sokat mozgolódik, még éjszaka is mindig érzem ha felébredek :) Nekünk is kisfiú lesz. Holnap megyek ultrahangra, előző alkalommal nagyon takarta az arcát, remélem holnap láthatom :) Nevet választottatok már? Vásárolni vásároltál már valamiket? Én egyébként pont ma vagyok 25 hetes :)
2014. jan. 22. 17:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen meg van már a neve,Jácint Alex,de ha netán abban a 2százalékban kiderül,hogy kislány akkor Jázmin Alexa,vásárolni még csak babakocsit,babahordozót és néhány kisruhát vásároltunk neki,de még kell neki kis szekrény és az apróbb dolgok (cumi,cumisüveg,stb).Sok mindent nem kell vennünk mert a családtól kapunk,pl:kiságy,pólya,stb.Nagyobb kiadásból már csak a festés és a szigetelés van,de szépen lassan haladunk vele,mire kint lesz a pici,addigra kész lesz. :) Ti?
2014. jan. 22. 18:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Szép név. Nekünk Máté lesz :) Hasonlóan vagyunk mint ti. Babakocsit vettünk, már amihez tartozik hordozó is, meg kiságyat. Kaptam már ruhákat is meg veszegettem én is egy egy újat :) Az apróbb dolgokat majd február március körül akarom megvenni.
2014. jan. 22. 20:06
 5/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Az elmúlt napokban én is nagyon fáradékony vagyok.

nekem ez a 25.hét

Szintén kisfiú :) a Névvel bajban vagyunk, de valószínűleg B.Patrik Péter lesz.

Sajnos a mai nap kissé elkeseredtem, mert úgy néz ki nem fogok tudni majd szoptatni, csak a lefejt tejet ihatja majd a babám.

Még semmit nem vettünk, mert ez a 3. próbálkozás, és babonás vagyok, majd február végén/márciusban kezdünk vásárolni.

2014. jan. 22. 20:50
 6/10 A kérdező kommentje:

Szia! Miért nem fogsz tudni szoptatni, mi a gond?

Úgy látom most a kisfiúk vannak többségben mindenfelé :)

2014. jan. 22. 20:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Privátban megírtam.
2014. jan. 22. 21:14
 8/10 anonim ***** válasza:
24+5 hetes vagyok, szintén kisfiú lesz :) Én is tudnék folyamatosan aludni, rögtön megyek is :) Hatalmas a pocakom, már nagyon várom a terhesség végét, és hogy a kezemben legyen a kisember :) Van már egy másfél éves kis hercegem, 1 órája alszik. Remélem a kisöcsi is ilyen gyönyörűség lesz! :)
2014. jan. 22. 21:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

25+5 napos vagyok, kislányt várunk (Gerda Éva).

A derekam nagyon szokott fájni, de eleve volt egy kis gond a gerincemmel, úgyhogy már megszoktam, igyekszem borogatni.

Az aluszékonyság általában délután jelentkezik, 5 óra körül, akkor általában le is dőlök és simán alszom két órát, egyébként éjjel meg nagyon nehezen találom meg a helyemet :)

Vásárolni még semmit nem vásároltuk. Kinéztünk ezt-azt, de a konkrét megvásárlásával még várunk.

2014. jan. 22. 21:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Holnap leszek 25 hetes.Még nagyon kicsi a hasam,olyan,mintha jól bekajáltam volna :-)

Ettől függetlenül minden okés,szépen fejlődik,mozog is jó sokat.

Kisfiút várunk,Levente vagy Dániel lesz a neve.

Én megvettem már nagyon sok mindent,mert használtakat nézünk,amiből lehet és így hamar le kell csapni az "akciókra"

Van már babakocsi,vele együtt mózes és autós hordozó,légzésfigyelő,ruhák garmada,szekrények,kiságyat kapunk jövő héten(sajna mást mindent venni kell)

Kifestettem az egész lakást is,nem régen lett kész.Nem akartam nagy hassal csinálni ezeket,így legalább kész és nagyon szép lett.

2014. jan. 23. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!