Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés előtt álló kismamák,...

Szülés előtt álló kismamák, Ti hogy vagytok? 38+1 hkm

Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 11:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Én már 40+6, és nagyon várom hogy kint legyen végre! Amúgy jól vagyok, túl jól... Semmi jósló csak pár keményedés, totálisan zárt méhszáj.
2014. jan. 15. 11:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

En is mar 40+2 vagyok es meg semmi :(

Jol vagyok, nincs semmi tunetem.

2014. jan. 15. 11:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is 38+1. Nekem màr volt sok ijedtsèg, majdnem koraszülès, fertőzès, nyàkdugó elment, 1 hete hete ismèt voltak összevissza fàjàsok de elmúltak. Èn nem tudom hogy àll a mèhszàj mert itt nem sűrűn nèznek rà, 4 hete zàrt volt. Mindent leszàmítva jól bírom, ha nem èrzem jól magam van segítsègem. Hètfőn megyek controllra kórhàzba ha addig nem szülök.
2014. jan. 15. 11:53
 4/5 A kérdező kommentje:
De jó nektek én már nagyon nehezen bírom!Kb 1q hete görcsölgetek, naponta többször. A hüvelyembe mintha kést szúrnának és leszakad a derekam. Aludni 2 hete nem tudok ma pl aludtam kemény 3és fél órát. Folyamatosan fáradt vagyok nulla energia és tegnap óta pedig folyam szomjas vagyok,(aminek lehet, hogy semmi köze a terhességhez) kb 4 liter folyadékot megittam és ugyan olyan szomjas vagyok és persze beköltözhetnék a WC-re mert 20 percenként mennem kell.Már szeretném a karomba tartani.Egyébként jól vagyok. Kitartás nektek és könnyű szülést
2014. jan. 15. 11:57
 5/5 anonim ***** válasza:

39+2-nél tartok. Az első gyerekemmel ilyenkor már hazafelé jöttünk a kórházból...

Részemről szintén jól vagyok, a bálna vagyok és úgy is mozgok effektust. :) Ma még pl. kitakarítottam a hűtőt. Tegnap látott a doki, totál zárt méhszáj, a baba nincs lenn a kismedencében, bár már kevés a magzatvíz, kezd érni a méhlepény, de egy hetet még kihúzunk vele. Mivel előzőleg császároztak, cukros is vagyok, így a doki nem variál tovább, ha jövő hét csütörtökig nem indul el magától (és addig is minden ctg, uh jó), akkor császár. Őszintén, már nem is bánnám, jobb lenne kinn cipelgetni, mint benn. :)

Se fájások, enyhe vizesedés, de az sem minden nap...a baba remekül érzi magát odabenn, úgyhogy nem tudom, mikor fogom végre meglátni. :)

2014. jan. 15. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!