14 hetes kismamák hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Nől már a pocak? Tudjátok már a nemét? Hanyadik baba? Nekem első :-)2014. jan. 1. 19:49
1/6 anonim válasza:
Szia! Nekem már szépen gömbölyödik, de más még nem vette észre (különben szóltak volna, hogy már látszik). A nadrágom gombját már általában kigombolom, ha ülök. Első baba. A nemét még nem tudjuk, a 12. heti uh-on meg sem tippelte a szonográfus.
2/6 anonim válasza:
Nekem is első saját baba + páromnak a kislánya is velünk van. Semmi tünetem eddig nem volt, mintha nem is lennék terhes.:) A nemét még én sem tudom, de eddig mindenki azt mondta a családban, hogy kislánnyal álmodott, bár párom nagyon fiút szeretne:) Gondoltam jól megviccelem őket és nem mondom el nekik akkor se ha megtudom, de úgy sem fogom kibírni..:) A pocakom nőtt, de nem a baba miatt. Abbahagytam a cigit, edzeni sem járok már le így sajnos nekem e miatt jött fel 4-5 kiló:( Te hogy vagy?
3/6 A kérdező kommentje:
Nekem sincs semmi tünetem ami negatív lenne, már kicsit nőtt a hasam érzek is egy kis dudort. Nem tudjuk még a nemét párom fiút szeretne a család viszont lányt mert csak fiú unoka van :-) várom már hogy kiderüljön :-) meg hogy mozogjon a baba.
2014. jan. 1. 21:17
4/6 anonim válasza:
nekem masodik baba .mar van egy kislanyom most fiut szeretnenk;) hat eddig nem volt tunetem. de ma nagyon gorcsol a hasam meg rozsaszinu folyasom volt:( holnap reggel megyek dokihoz rem semmmi gond. en tegnap elott ereztem valami mozgast de nem voltam benne 100% de ma tutira o volt:) :)
5/6 péntek judit nikolet válasza:
Nekünk 3 baba pont 14 hetes vagyok most és még mi sem tudjuk hogy ki lakik bent!! De van már egy 5 éves és egy 17 hónapos kislányunk!!! Mindegy hogy mi lesz csak egészséges legyen!!
6/6 anonim válasza:
szia en 13+2 hkm vagyok:) nekunk is elso baba, a hasam igen csak szepen no, megis lepodtem rajta h mar ilyen koran latszik, foleg estere mint aki mar huszon' hetes :) rosszulleteim most kezdenek elmulni 5. hettol mindennap hanytam napi 2 3szor... etvagyam is kezd visszajonni, szerintem eddig kb minusz 5kg-nal jarhatok...
boldog babavarast:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!