Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetes kismamák, hogy vagytok?

27 hetes kismamák, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Nekem ez az időszak a legjobb,még az alvásnál sincsenek gondok,mindent könnyedén megtudok csinálni,pedig már elég nagy a pocim.:)Nektek mi hiányzik még?Nekünk még meg kell venni a babakocsit,mellszívót,meg 1-2 aprót dolgot a kis manónak,aki egyébként kisfiú. :) Mindenkinek kellemes babavárást és könnyű szülést kívánok!
2013. dec. 27. 21:32
 1/1 anonim válasza:

Olyan aranyos vagy, h nem hagyhattam ki a választ, bár bocs a késésért, mert a fiam nemsokára 18 éves lesz a jó Isten segítségével :) 29 hetes terhes voltam vele, amikor egy gyakorlatlan doktornő közölte az UH-n, h kislány. A férjem elszontyolodott, bár úgy tett, mintha örülne, és szinte nyüszítettem az örömtől. Aztán szülés előtt 2 héttel egy rutin UH-n megláttam a heréjét a képernyőn és 1 napig nem szóltam senkihez, Anyám viszont a hír hallatán táncra perdült a kórteremben... hogy mosolyogj egy kicsit, az orvos neve Rigó Jancsi volt, most a Bp. VIII. ker. Baross utcai I. számú női klinikán igazgató, és még mindig terhességgondozással "hivatásozik".

Használjatok ki minden percet, mert látod, hogy múlik az idő! Kívánok nektek szuper egészséget, mindenből a legnagyobb örömöt! Pussz!

2014. jan. 5. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!