32 hetes kismamák hogy vagytok?
Szia!
Hát sajnos az ünnepek megtették a hatást, 13 kilónál tartok, de szerencsére valahogy elveszik rajtam. :) Az alvás része már annál "mókásabb". Most is hajnal fél3 óta vagyok fent, mert sehogy nem bírok feküdni :( nagyon fáj a gerincem és a forgóm. Világ életemben hason alvó voltam :( de amúgy szerencsére minden rendben, holnap megyünk doki bácsihoz ellenőrzésre. Ti?
31hetes vok.de azért leirom.ha nem baj. alvás....huu..megyeget de sokat forgolodok. pár napja este lefekvéskor nem érzem jol magam. feszül a hasam, keményeik talán. néztem az időt tök összevissza 5-7-10 percenként és fél-1 oran át. szerintetek? pedig pihenek. bevegyek magnéziumot ilyenkor? ha ma este is lesz elmegyek a védőnőkhöz. azota van ez hogy egyik délutan nagyon felidegesítettek. annyira hogy már a hasam is belefájdult mikor elmentem sétálni h lenyugodjak. na az tuti keményedés volt mert a derekkam is sajgott alig tudtam lépni. össze kellett görnyednem picit mig enyhült.
ez hétfőn volt.
no de a gyomorégésen kivül semmi gondom.
várom már a picit nagyon..
üdv
2es vagyok.
igen szexelünk de nem tul gyakran. 1-2 hetente. legutobb 4 napja elötte meg 2 hétig nem.
32+4, eddig 5 kilót híztam.
Már nehéz minden, nagy a hasam, hamar elfáradok.
Sokat járok pisilni éjszaka, nehéz, hogy mindig oldalt kell feküdni.... a szüléstől is félek eléggé.
Szex... hébe-hóba, én összebújásra, gyengédségre vevő vagyok, de nem bánom, ha nem szex a vége. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!