Van aki június végére várja a babáját?
Kedves kérdező és kismamák! Hogy vagytok? Mi jól vagyunk,tegnap voltam a genetikai ultrahangon,szerencsére minden rendben a kisöcsivel. :) Nekem mostanában kezdett megjönni az étvágyam,sokszor eszek keveset. A lányomnál 10 kilót híztam,remélem most sem lesz több,de ha mégis,az sem baj,majd lemegy szoptatás után,persze azért vigyázok. Meséljetek,ha van időtök,hogy mi van veletek. Hogy álltok a nevekkel,a babacuccokkal stb. Minden érdekel. :)
3. válaszoló
Ancsa
Szia Kedves Ancsa! :)
Mi nagyon jól vagyunk :) Egyre többet rugdos a pici és egyre intenzívebben.
Mivel még nem tudjuk a nemét, ezért mind a két végletből van már nevünk.
Ha kisfiú akkor Marcell, ha pedig kislány, akkor Amelita :)
Nektek van már nevetek?
Jajj az lemaradt, hogy már van 3 db bodynk(rövid) és egy pici sapink. Ha minden jól megy akkor megint veszünk majd valami kis rucit a hétvégén :)
Mi apránként szerezzük be a cuccokat és a ruhákat, egyrészt mert már nagy lázban vagyok, a párom is szereti fogdosni a kis ruhákat, másrészt pedig pénzügyileg sokkal jobb mert nem kell egyszerre sokat kiadni.
Sziasztok! 7-es vagyok.
Tegnap az ultrahangon a kisbabánk megmutatta a buciját, nem is akárhogy, úgyhogy a rózsaszín helyett a kék-zöld felé orientálódunk.
Írnátok szép fiú neveket, mert esküszöm, meg vagyok lőve. Azaz én a párom nevét szeretném mindenképp, ő egy kicsit vonakodik. Bezzeg lánynévből kapásból tudnék 20-at, amit bármikor adnék.
Sziasztok, 5. válaszoló vagyok!
Nekünk már régóta megvan a név. Ha marad kisfiú, akkor Ágoston lesz. Eddig egy darab kis szettet vettünk neki: egy kis zebrás bodyt kisnadrággal, sapkával, mert az apukája nagy Juventus-fan. A pocak szépen növöget, bízom benne, hogy a téli kabátom kibírja még ezt 1,5 hónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!