Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van aki június végére várja a...

Van aki június végére várja a babáját?

Figyelt kérdés
Tudjátok már a nemét? Fogadott a doki vagy sztk, hol? Vettetek már valamit a kicsinek? Első vagy többedik baba? Mennyit híztatok eddig?
2014. jan. 21. 22:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező és kismamák! Hogy vagytok? Mi jól vagyunk,tegnap voltam a genetikai ultrahangon,szerencsére minden rendben a kisöcsivel. :) Nekem mostanában kezdett megjönni az étvágyam,sokszor eszek keveset. A lányomnál 10 kilót híztam,remélem most sem lesz több,de ha mégis,az sem baj,majd lemegy szoptatás után,persze azért vigyázok. Meséljetek,ha van időtök,hogy mi van veletek. Hogy álltok a nevekkel,a babacuccokkal stb. Minden érdekel. :)

3. válaszoló

Ancsa

2014. jan. 24. 15:58
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia Kedves Ancsa! :)

Mi nagyon jól vagyunk :) Egyre többet rugdos a pici és egyre intenzívebben.

Mivel még nem tudjuk a nemét, ezért mind a két végletből van már nevünk.

Ha kisfiú akkor Marcell, ha pedig kislány, akkor Amelita :)

Nektek van már nevetek?

2014. jan. 24. 16:39
 13/17 anonim ***** válasza:

Jajj az lemaradt, hogy már van 3 db bodynk(rövid) és egy pici sapink. Ha minden jól megy akkor megint veszünk majd valami kis rucit a hétvégén :)

Mi apránként szerezzük be a cuccokat és a ruhákat, egyrészt mert már nagy lázban vagyok, a párom is szereti fogdosni a kis ruhákat, másrészt pedig pénzügyileg sokkal jobb mert nem kell egyszerre sokat kiadni.

2014. jan. 24. 16:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Szép nevek. :) A páromnak a Kristóf tetszik,nekem meg a Levente,szóval még nem döntöttünk,lehet kikötünk egy 3. név mellett. :) A kislányom után van minden igazából,egyedül a ruhákat kell beszereznem,mert csupa rózsaszín ruháink vannak. Egy 56-os kék rugdalózót már vettem neki,furcsa lesz a "nagy" lányom után újra pici babát fogni majd,de már nagyon várom. :)
2014. jan. 24. 16:59
 15/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok ! Én még mindig nem tudom, hogy ki lakik odabent, de 2 hét múlva remélem kiderül, akkor kell mennem uh-ra. Igen, apránként sokkal egyszerűbb mindent megvenni, mint egyszerre, én is szemezgetem már az aprócska ruhákat, egyelőre unisex színben :) Holnap bekerül a babakocsink, mivel sajnos kint tudjuk tárolni és valahogy nem érzem ott biztonságban, de bízom benne semmi baja. Idebent pedig a másik szobában elfér :) Nevünk nekünk is van már, Benett és Hanna, az első kisfiam Kristóf :)
2014. jan. 24. 18:37
 16/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 7-es vagyok.

Tegnap az ultrahangon a kisbabánk megmutatta a buciját, nem is akárhogy, úgyhogy a rózsaszín helyett a kék-zöld felé orientálódunk.

Írnátok szép fiú neveket, mert esküszöm, meg vagyok lőve. Azaz én a párom nevét szeretném mindenképp, ő egy kicsit vonakodik. Bezzeg lánynévből kapásból tudnék 20-at, amit bármikor adnék.

2014. jan. 24. 18:49
 17/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok, 5. válaszoló vagyok!

Nekünk már régóta megvan a név. Ha marad kisfiú, akkor Ágoston lesz. Eddig egy darab kis szettet vettünk neki: egy kis zebrás bodyt kisnadrággal, sapkával, mert az apukája nagy Juventus-fan. A pocak szépen növöget, bízom benne, hogy a téli kabátom kibírja még ezt 1,5 hónapot.

2014. jan. 28. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!