Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van aki június végére várja a...

Van aki június végére várja a babáját?

Figyelt kérdés
Tudjátok már a nemét? Fogadott a doki vagy sztk, hol? Vettetek már valamit a kicsinek? Első vagy többedik baba? Mennyit híztatok eddig?
2014. jan. 21. 22:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
szia. jun 29re vagyok kiirva. meg nem tudjuk a nemet. masodik baba az elso kislany. nincs fofadott dokim. 1kg hiztam es te kedves kerdezo??
2014. jan. 21. 22:14
 2/17 anonim ***** válasza:
Jún. 28-ra vagyok kiírva. Van fogadott dokim, szte kislány. 3 kg- t hiztam.
2014. jan. 21. 22:21
 3/17 anonim ***** válasza:
Szia! Június 24-re vagyok kiírva. Kisfiúnk lesz. Második baba,már van egy gyönyörű kislányom. Fogadott dokim van,ahhoz járok akinél az első született. Akkor császár volt,remélem most sima szülés lesz,meglátjuk. Egy kilót híztam idáig,a pocakom már szépen látszik és sokat mocorog a kisöcsi. :-) És te kedves kérdező?
2014. jan. 21. 22:23
 4/17 anonim ***** válasza:
Június 28-ra vagyok kiírva.Fehérváron fogok szülni, sajnos a nőgyógyászom nem vállal már szülést, ezért az épp ügyeletes lesz a befutó. Szülésznőt viszont már fogadtam. Még semmit sem vettem, majd csak olyan március környékén tervezem. Első baba és kisfiú. Egy deka sem jött fel rám eddig. Most azon dolgozom, hogy egy kilót sikerüljön valahogy összeszedni a következő két hétben. Pedig eddig is megettem mindent, amit megkívántam.
2014. jan. 21. 22:42
 5/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem is gondoltam, hogy ennyien vagyunk :) Én júni 27-re vagyok kiírva, már van egy 3 évesem. Róla sokminden maradt, de hordozót és 2 bodyt már vettem :) Magánrendelésre járok, de most készülök váltani, mert a doki tojik a fejemre. 6-án megyek uh-ra, bízom benne, hogy kiderül a neme is. Én már sokat híztam 6kg, pedig alapból többlettel kezdtem. :( Keveset eszem és sokszor, de mégis.
2014. jan. 21. 23:03
 6/17 anonim ***** válasza:
szia! Június 19-re vagyunk kiírva, és kisfiúnk lesz:) első baba, tegnap már kinéztük a babakocsit, ágyat, és komódot, úgy rendeltük meg. Fogadott orvosom van, hízni pedig 2 kg-ot híztam eddig.
2014. jan. 22. 04:49
 7/17 anonim ***** válasza:

Június 30-ra vagyok kiírva. Nemet még sajnos nem tudunk. Győri fogadott dokim van. Első baba. Babakocsi már meg van, kisruhából rengeteg volt így is. A héten rendeljük meg a parkettát a szobájába, jövő hónapban pedig a bútorait fogjuk. Beletelik egy kis időbe, mire elkészül.

1 kg-ot híztam.

2014. jan. 22. 05:26
 8/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok, Júni 20-ra vagyok kiírva, összesen a 4. gyerek (párom előző házasságából 2, enyémből 1). A legkisebb és a baba között 13 év korkülönbség lesz :-)

Még a terhesség előtti súlyomhoz kell 1 kilo...De már tudok enni:-)

2014. jan. 22. 09:56
 9/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező én is június 27-re vagyok kiírva.

Sajnos még nem tudjuk a nemét, jövőhéten csütörtökön megyünk UH-ra, reméljük megmutatja magát :)

Magánrendelésre járunk Miskolcra, egyenlőre még nem fogadtuk meg a dokit, mondván van még időnk :)

Igen vettünk már neki egy kis sapit, a párom karácsonyra kapott tőlem egy bodyt + barátnőméktől is kaptunk egy-egy bodyt.

Első baba, nagyon izgatottak vagyunk, hisz nem tudjuk még mi vár ránk, mi milyen lesz stb...

Eddig 3 kg híztam. Átlagos testalkatom van, sosem voltam elhízva de mégis nagyon félek. Nekem sok ez a 3. Sőt.. az is foglalkoztat, hogy vajon, hogy fogom leadni szülés után.

2014. jan. 22. 13:44
 10/17 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Jűnius 25-re vagyok kiírva. Van már egy 20 hónapos kislányom. Nem tudom sajnos a nemét, sztk-ba járok. Nem vettünk semmit, még ráérünk. Nem híztam semmit, aminek nagyon örülök, mert így is kövér vagyok.
2014. jan. 22. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!