Van aki június végére várja a babáját?
Június 30-ra vagyok kiírva. Nemet még sajnos nem tudunk. Győri fogadott dokim van. Első baba. Babakocsi már meg van, kisruhából rengeteg volt így is. A héten rendeljük meg a parkettát a szobájába, jövő hónapban pedig a bútorait fogjuk. Beletelik egy kis időbe, mire elkészül.
1 kg-ot híztam.
Sziasztok, Júni 20-ra vagyok kiírva, összesen a 4. gyerek (párom előző házasságából 2, enyémből 1). A legkisebb és a baba között 13 év korkülönbség lesz :-)
Még a terhesség előtti súlyomhoz kell 1 kilo...De már tudok enni:-)
Kedves Kérdező én is június 27-re vagyok kiírva.
Sajnos még nem tudjuk a nemét, jövőhéten csütörtökön megyünk UH-ra, reméljük megmutatja magát :)
Magánrendelésre járunk Miskolcra, egyenlőre még nem fogadtuk meg a dokit, mondván van még időnk :)
Igen vettünk már neki egy kis sapit, a párom karácsonyra kapott tőlem egy bodyt + barátnőméktől is kaptunk egy-egy bodyt.
Első baba, nagyon izgatottak vagyunk, hisz nem tudjuk még mi vár ránk, mi milyen lesz stb...
Eddig 3 kg híztam. Átlagos testalkatom van, sosem voltam elhízva de mégis nagyon félek. Nekem sok ez a 3. Sőt.. az is foglalkoztat, hogy vajon, hogy fogom leadni szülés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!