Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Mikor raktátok...

Kismamák! Mikor raktátok össze a kiságyat, mikor kezdtetek igazán készülődni, pakolászni, vásárolni?

Figyelt kérdés
Már van kiságyunk és néhány kis ruhánk.Ennyi.24 hetes vagyok.Készüljek már?
2014. jan. 20. 12:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
33 hetesen szereztem be szinte mindent.
2014. jan. 20. 12:59
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekünk 28 hetes koromra minden megvolt, onnantól csak ruhákat vásárolgattunk. De én már 12 hetesen elkezdtem, be voltam sózva. :)
2014. jan. 20. 13:01
 3/19 anonim ***** válasza:

Huh..akkor elegge le vagyok maradva.meg semmit nem vettem, 35 hetes vagyok. De azt sem tudom, hogy miböl mekkora kell:S

Na mindegy elkezdem en is

2014. jan. 20. 13:04
 4/19 anonim ***** válasza:

Karácsonyra vettem apának egy vicces szöveges bodyt, + kaptam én is és a párom is egy egy bodyt a barátnőméktől. Tegnap pedig vettünk egy kissapit.

Mi apránként veszegetjük meg a cuccokat. Szerintem így sokkal jobb, mert nem kell egyszerre sokat kiadni.

18 hkm

2014. jan. 20. 13:06
 5/19 anonim ***** válasza:
Hát én is elég hamar elkezdtem, (12 hetesen) de jól is tettem, mert az utolsó három hónapban feküdnöm kellett, kinyilt méhszáj miatt (is)
2014. jan. 20. 13:06
 6/19 anonim ***** válasza:
Most kezdem az utolsó harmadot. De nagyon rám jött a "fészekrakós" érzés. Mivel második baba, már csak pár dolgok kell megvennünk, de január végéig biztosan összerakjuk a kiságyat, beszerezzük a hiányzó dolgokat, és összerakom a kórházi csomagot. Akár koraszülhetek is (veszélyeztetett vagyok), akkor ne érjen váratlanul semmi.
2014. jan. 20. 13:09
 7/19 anonim ***** válasza:
38 hetesen kezdtem el vásárolni, kivéve a babakocsit, mert azt a boltban rendelésre hozták. A kiságy és a szoba addig lett megcsinálva amíg a kórházban voltunk.
2014. jan. 20. 13:09
 8/19 anonim ***** válasza:
én a terhesség közepétől (Kb. a 20. héttől) kedztem el vásárolgatni, hol ezt, hol azt. Hétvégéken elmentünk, mindig megvettünk valamit, kiságy, matrac, mindig csak 1-1 dolgot. Így a végére meglett minden. Szerintem ráérsz a 30. hétig várni az igazi készülődéssel, de ha meglátsz valamit, ami tetszik, akkor hajrá.
2014. jan. 20. 13:14
 9/19 anonim ***** válasza:

26 hetes vagyok, egy db plüssnyula van a kislányomnak és egy csomag pelenkája, amit a munkahelyemen kaptam. Ennyi.

Még csak a nézegetés fázisában vagyok, és mivel hamarosan felújítjuk a lakást, a harmincadik hétig nem is nagyon fogok venni semmit, mert nem nagyon tudjuk hol tárolni.

2014. jan. 20. 13:24
 10/19 A kérdező kommentje:
Na lassacskán elkezdek vásárolgatni :) Még egy pizsamám sincs amiben mehetnék majd a kórházba,na de akkor apránként elkezdek beszerezni mindent. Igazából babakozmetikumok,pelenka,popsitörlő stb. csak akkor gondoltam megvenni,mikor össze lesz rakva a kiságy ,gondoltam,majd a pelenkázó részbe akkor bepakolok...de nem tudom mikor rakjuk össze.
2014. jan. 20. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!