Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Korai lenne elkezdenem készülő...

Korai lenne elkezdenem készülődni 30 hetesen?

Figyelt kérdés
Gondoltam kimosom a babaruhákat, elkezdem összekészíteni a kórházi cuccot, pakolgatok a babaszobában, .....
2011. márc. 10. 22:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy érzed. Ha kedved van, hát vasalgass. Legalább nem óriáspocakkal kell majd.

A kórházi cucc nem árt, a biztonság kedvéért...

Jó babavárást! :o)

2011. márc. 10. 22:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. márc. 10. 23:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm is ilyen tájt kezdte el. Még jó, hogy a 35. hétre már a kórházi csomija is össze volt rakva, mert megszületett a kisfia.

Ezen felbuzdulva én is összepakoltam a 35. hétre szinte mindent. Hát nem a kiírt napon jött a kis mocsok?? :)))

2011. márc. 10. 23:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Jó kérdés, mert ugye sosem lehet tudni mikor akar kijönni a pici. Én a szobát biztos be fogom rendezni amint tudom, max, majd hetente portalanítok, hogy biztos tisztaság várja a babánkat :) A bőrönddel viszont nem tudom mi a jó megoldás, nem hinném, hogy túl jót tesz neki, ha 8-10 hétig ott áll a ruha... De a babaszobát sztem nyugodtan rendezd be :)

Boldog babavárást!

21hkm

2011. márc. 11. 07:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, hogy ez milyen jó meló, igaz? :) Én most vagyok 31 hetes, szerintem én is nekifogok. :)

Az első gyermekemmel emlékszem, ott bőgtem a száradó ici-pici ruhácskák fölött, és csináltam a szárítóról egy csomó fényképet. Na meg amikor kibontottam a csomagból a tenyérnyi pelusokat, hogy betegyem a bőröndbe...

Sajnos végül vagy két hónapig kerülgettem a kórházi táskát, mert 41+2 napra szültem...

2011. márc. 11. 07:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából én is ilyen tájt kezdtem el a készülődést. A kórházi csomagot nem raktam össze, csak kimostam, kivasaltam és eltettem a szekrénybe, egy polcra mindent, ha mégis menni kell, akkor onnan már gyorsan táskába lehet tenni, akár valaki más is megteheti.

A ruhácskák mosása viszonylag gyorsan ment (hála neked mosógép!), de a vasalást vagy három hétig húztam. Nagyon gyorsan feldagadt a lábam és megfájdult a derekam, kb. 1 órát tudtam csinálni.

Jól tettem, hogy korán kezdtem a készülődést, most már heti két ctg, uh, doki, dietetikus, örülök, ha van olyan nap, amire nem találnak ki valamit nekem. :)

37 hetes kismama

2011. márc. 11. 08:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

32. hétre a legfontosabb dolgok nekem megvoltak, nem akartam, hogy meglepetés érjen. aztán menet közben még ez-az, ami eszembe jutott azt elintéztem, begyűjtöttem. és most mér téynleg csak fogni kell a cuccokat és menni :)

nyugodtan elkezdheted, ártani nem árt.

38 hetes

2011. márc. 11. 12:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Attól félek én is, hogy a végén úgy járok, mint a fiammal, aki 42 hétre jött. De valahogy most az az érzésem, hogy nem húzom ki május közepéig, és az én párom sajnos nem olyan, akire ilyesmit rá lehetne bízni.
2011. márc. 11. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!