Korai lenne elkezdenem készülődni 30 hetesen?
Ahogy érzed. Ha kedved van, hát vasalgass. Legalább nem óriáspocakkal kell majd.
A kórházi cucc nem árt, a biztonság kedvéért...
Jó babavárást! :o)
Barátnőm is ilyen tájt kezdte el. Még jó, hogy a 35. hétre már a kórházi csomija is össze volt rakva, mert megszületett a kisfia.
Ezen felbuzdulva én is összepakoltam a 35. hétre szinte mindent. Hát nem a kiírt napon jött a kis mocsok?? :)))
Jó kérdés, mert ugye sosem lehet tudni mikor akar kijönni a pici. Én a szobát biztos be fogom rendezni amint tudom, max, majd hetente portalanítok, hogy biztos tisztaság várja a babánkat :) A bőrönddel viszont nem tudom mi a jó megoldás, nem hinném, hogy túl jót tesz neki, ha 8-10 hétig ott áll a ruha... De a babaszobát sztem nyugodtan rendezd be :)
Boldog babavárást!
21hkm
Jaj, hogy ez milyen jó meló, igaz? :) Én most vagyok 31 hetes, szerintem én is nekifogok. :)
Az első gyermekemmel emlékszem, ott bőgtem a száradó ici-pici ruhácskák fölött, és csináltam a szárítóról egy csomó fényképet. Na meg amikor kibontottam a csomagból a tenyérnyi pelusokat, hogy betegyem a bőröndbe...
Sajnos végül vagy két hónapig kerülgettem a kórházi táskát, mert 41+2 napra szültem...
Nagyjából én is ilyen tájt kezdtem el a készülődést. A kórházi csomagot nem raktam össze, csak kimostam, kivasaltam és eltettem a szekrénybe, egy polcra mindent, ha mégis menni kell, akkor onnan már gyorsan táskába lehet tenni, akár valaki más is megteheti.
A ruhácskák mosása viszonylag gyorsan ment (hála neked mosógép!), de a vasalást vagy három hétig húztam. Nagyon gyorsan feldagadt a lábam és megfájdult a derekam, kb. 1 órát tudtam csinálni.
Jól tettem, hogy korán kezdtem a készülődést, most már heti két ctg, uh, doki, dietetikus, örülök, ha van olyan nap, amire nem találnak ki valamit nekem. :)
37 hetes kismama
32. hétre a legfontosabb dolgok nekem megvoltak, nem akartam, hogy meglepetés érjen. aztán menet közben még ez-az, ami eszembe jutott azt elintéztem, begyűjtöttem. és most mér téynleg csak fogni kell a cuccokat és menni :)
nyugodtan elkezdheted, ártani nem árt.
38 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!