Már a 3. antibiotikum kúrát kellett elkezdenem 2 hónap alatt, vélemények?
Most 35 hetes vagyok és kaptam megint rovamycint, egyszer már szedtem meg augmentint is kb 1,5-2 hónapja, de sajna megint beteg vagyok és a homeopátia nem segített, sem a forró mézes tea.
A nőgyógyászomat nem érem el, majd csak szerdán megyek hozzá, ezt most a háziorvosom írta fel, mert a tüdő mindkét oldalán érdes a légzésem, zöld köpet (bocs), de lázam nincs szerencsére.
Ezelőtt meg szinte ugyan ez volt a baj, csak akkor még arcüreggyulladásom is lett.
Ez nem árt a babának ugye?
Sajnos a lányom mindent hazahoz a bölcsiből, most decemberig biztos nem megy ő se, sőt lehet utána se.
jujj szegény :( tényleg jobb lenne, hogy nem menne oviba egy ideig :( sajnos nem értek hozzá ezért nem tudom, de az a véleményem, hogy nem jó a babának, viszont egy tartósan magas láznál biztos kevesebbet árt. Én a helyedben biztosan kikérném egy másik doki véleményét!
37h km :)
Ha már kaptam gyógyszert akkor nem lesz tüdőgyulladásom ettől igaz?
Egyébként elértem a nődokim telefonon és azt mondta szedhetem nyugodtan.
Jó lenne már megszülni még a járvány előtt, márha lesz. Dehát az ördög nem alszik. Eddig én nem foglalkoztam ezzel a kérdéssel, de most meg vagyok ijedve.
Jaj, abban reménykedem nem lesz nagyobb baj, de nem vagyok jól. Mondjuk állítólag ha nagy a gáz akkor már felállni is nehéz, és azért ott még nem tartok, de a hátam fáj.
A babát meg már ki tudják szedni, ő már szerintem teljesen életképes, de az biztos, hogy holnap kikérdezem a nődokimat rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!