32 éves vagyok a 4 lombikbébi beültetésem lett sikeres . Eddig minden rendben volt a babával de sajnos a 12 hétben a kombinált tesztem 1:90 down kor?
Ilyen értékekkel én biztosan megcsináltatnám a NIFTY-t, az amniot én sem vállalnám a vetélési kockázat miatt.
Ha jól tudom, azt is az Istenhegyin csinálják, úgyhogy SOS irány Hajdu Krisztina és majd Ő eligazít!
holnap megyek a Dr. Vizer Miklós Gábor doktor úrhoz Pécsre a davinchibe .
4D "C" kategóriás genetikai szakorvosi csomag.bizok benne hogy meg nyugtató választ kapok
nagyom köszönöm mindenkinek a mai napon a vizer doktor úr látott a davinci magánklinikán és teljesen megnyugtató választ kaptam tőle.
A magzatvíz levételét teljesen kizártam , 18heti uh csak is nála fogom csináltatni. csak is ajánlani tudom mindenkinek
drukkolok én is, hogy minden rendben legyen, én is hallottam már ilyet is, olyat is, jó eredménnyel beteg baba, rossz eredménnyel 44 évesen egészséges, én 2 éve integrálttesztet csináltattam, megnyugtatott az eredmény, nem emlékszem de 1:50.000 körüli volt és aláírtam, hogy nem akarom az amniot, 37 voltam, ezért erőltették...
imádkozni kell!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!