Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek is túl nagy a...

Szerintetek is túl nagy a pocim 30 hetes terhesen?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jan. 10. 21:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek aki válaszolt.Egyébként én sem látom túl nagynak a pocimat,s most már meg is nyugodtam hogy ti is azt mondjátok hogy nem túl nagy. :)
2014. jan. 10. 22:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Dehogy nagy. Ne törődj vele, ki mit mond, amúgy sem azon múlik, ki hogy szül, hogy mekkora a pocakja.
2014. jan. 11. 09:05
 13/14 anonim ***** válasza:
én hétfőn töltöm a 30.hetet és az enyim nagyobb. Pont tegnap kérdeztek rá hogy mikorra vagyok kiírva és amikor megmondtam egyből jött az illető hogy jó nagy hasam van. Biztos nagy baba lesz. Meg hogy jó nagy teher van rajtam. (ami persze egyáltalán nem teher). Szóval ne hallgass senkire aki ilyenekkel traktál. Alkat kérdése is.
2014. jan. 11. 09:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Ennyi idős kismamaként a tiédtől is jóval nagyobb pocakom volt, a végére úgy néztem ki, mintha egy jó nagy hordót nyeltem volna le. Egyébként nekem született 3960 grammal a kisfiam, tehát olyan nagy azért nem lett, de attól függetlenül téraránytalanság miatt császáros lettem.

Nincs kicsi pocakod ez tény, de azért ez nem olyan nagy. Amúgy meg mit tudsz csinálni, ha nagy baba lesz és ha császáros lesz? Semmit, akkor megszületik más módon és kész.:)

2014. jan. 11. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!