5 hetes terhesen bHCG 390 jó? UH-n szabályos petezsák látszódott.
Figyelt kérdés
Ma voltam dokinál, pár nappal kisebb a terhesség mint számoltuk, 5+6 helyett olyan 5+2.Nem alacsony ez a hcg szint?Petezsákban mikortól látszik valami?Szívverés?Ma kaptam Utrogestant, alacsony a progeszteron szintem.Vérzésem nincs, se barnázás, csak néha mensis görcsök.Egy hét múlva kontroll.Addig tiszta para leszek:S2014. jan. 9. 21:21
1/3 anonim válasza:
nekem a 8 hetes ultrahangon láttak először embriót. Szívhangot szintén akkor először.
Ne aggódj semmin, csak vigyázz magadra, ne erőltesd túl magad, kerüld a betegség forrásokat, és egy darabig a szexet sem erőltetném. Boldog babavárást :)
2/3 anonim válasza:
Szia nekem 4+3 hetesen volt 360 7.het elejere 31000< volt nem kell aggodni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!