Hány hetesek voltatok amikor csak szikhólyag és petezsák látszódott de baba még nem?
5-6 hét között, de nagyon sokmindentől függ, pl. az uh minőségétől, a fogantatás pontos időpontjától (pár napos eltérés simán lehet).
Nálam jó minőségű uh-val a 6. héttől már szívhang is volt 2 terhességnél is, a 3.-nál csak a szikhólyag növekedett, de nem volt élő terhesség.
Akkor drukkolok Neked Moira!!...nálam ugyan ez van...majdnem 7 hetesen csak 5 nek felel meg, én meg pénteken megyek vissza...
írd meg majd moira h mi lett!!!
oké megírom :) !!
olyan nehéz várni :S szerencsére Neked már holnap kiderül!!!
Na de 2 hetet kellett várnom a holnapért!
Elmentem tesztelés után dokihoz. Akkor még nem látott semmit gyakorlatilag. Visszarendelt 2 héttel később. Akkor már azt hittem lesz szívhang, de csak szikhólyag volt. És ekkor mondta, hogy akkor még 2 hét. Hát nem egyszerű ezt mind kivárni! De a péntek is ott lesz hamarosan! :)
és neked mért petezsákot ?
nekem 9 mm-es volt...
és az a durva h én előbb teszteltem pozit, uh nem tudom h hogy foganhatott később:S
nagyon kivi vagyok , majd ha haza értél írj majd légyszi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!